torstai 25. helmikuuta 2010

torstai 18. helmikuuta 2010

Huudosta Lip Serviceä ja Morticia korsetteja.

Hei taas.
Olen taas tonkinut huuto.nettiä läpi ja matkaan tarttui seuraavanlaista roinaa:

Tämä Lip Servicen musta paita punaisella pvc kravaatilla, oli koko L, mutta pienensin sitä näppärästi kokoon S-M. Olen pidemmän aikaa katsellut sitä lipin sivuilta ja nyt se on minun!





Kerrankin löysin itselleni täydellisesti istuvat farkut: nämä kivat Lipin "Witch hunt" farkut jossa on vetoketjuja ja remmejä.


















Nykyään kun on tuo lama, vai mistähän johtunee, ihmiset luopuu tavaroistaan paljon halvemmalla kuin jokunen vuosi sitten. Esim tämä mortician korsetti jossa on jopa metalliset luut, maksoi 30€. Materiaali on kaunista mustaa brokadia. ( Huomatkaa, plansetti on korsetissa väärinpäin :D ja nyörityksestä löytyy kahdet kengännauhat..)






Samoinkuin tämä kiva pinkki musta korsetti, maksoi 20€. Ainut että tässä oli muoviset luut jotka vaihdoin sitten metallisiin; ja korsettia piti myös pienentää. Leikkasin sen sitten reippaasti kahdesta kohtaa halki ja ompelin uudelleen kiinni :D





Sitten tämä upeus oli myös huudossa; minä rakastan metallinviolettia pvc:tä! Kauniit mustat tereet löytyy tästä korsetista, ja nyöritys edestä. Ainut että tässäkin on muoviset luut ( miksi ne edes tekee sellaisia ?) pitänee ne vaihtaa ennen käyttöön ottoa metallisiin. Tämä maksoi muistaakseni myös jonkun 30€.







Sitten tämä hame oli oikea heräteostos, koko on s, ja eihän minun iso perseeni sen sisään mahtunut, varsinkaan kun materiaali ei jousta yhtään. Noh, halkaisin sen takaa keskeltä kahtia ja pistin sinne nyörityksen mustalla pvc läpällä varustettuna. Hyvin toimii!





Tämä kynähame tarttui mukaa henkkamaukalta, minusta meteriaali on ihanaa, puuvillasatiinia. Hameessa on myös ihanat leikkaukset, kerrankin joku suunnittelija on osannut tehdä jotain oikein! Takana löytyy halkio. Hintaa oli 14.95 ja siitä -20€ ale.


tiistai 16. helmikuuta 2010

H&M ale

Henkkamaukalla on nyt -20% jokaisesta valitsemastasi tuotteesta, oli se sitten jo valmiiksi alennettu tuote. Joten shoppailin taas ihan liikaa kaikkea kivaa, esimerkiksi tämä lyhyt villakangastakki tuli maksamaan yhteensä 12€! Siinä on kivat napit, ne on sivuilta punaiset mutta muuten mustat.






Sitten tämä empire linjainen villakangastakki; on itseasiassa äitiysvaate, mutta sovittaessani sitä totesin että se ei vaikuta asiaan millään tavalla. Tosi kiva leikkaus, napitus, ja rusetti rinnan alle. Alkuhinta oli jotain vajaa 70€, siitä puolet pois ja siitä vielä -20€, hintaa jäi vähän päälle 25€.






Tämän tyylisiä takkeja myytiin joskus backstreetillä, taisi olla jotain criminal damage mallistoa tms. Olisi ollut kiva jos edessä olevat koristeet olisi olleet hopeisia, mut aina ei voi voittaa :) Hintaa takilla 15 €





Sitten mekko osastolta, tämä mekko tuli maksamaan 19 € , alkuhinta oli lähemmäksi 50€. Tosi kiva empire leikkaus tässäkin, ja ihanat röyhelöt helmassa. Mekko näyttää hemmetin isolta tuolleen lappeellaan lattialla; mutta oikeasti se on ihan sopiva .





Tämä kiva röyhelömekko maksoi yhteensä 9€, tosi kiva tylliunelma ^^ siihen jos lisää vielä jonkun vyön niin perfecto!




Tämä army henkinen laukku maksoi 7 €, se oli miesten osastolta mutta mitäs se minua haittaa. Siihen voi liittää jotain merkkejä pinssejä pätsejä tms lisäksi.

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Violettia Lippiä

Tulipahan taas shoppailtua liikaa huudossa; mukaan tarttui pari violettia lip servicen gangsta pranksta mekkoa sekä yks musta hame. Lyhyempi mekko oli kokoa L, mutta pienensin sen itselleni sopivaksi, ja toinen on kokoa XS mutta sopii minulle hyvin joustavuutensa ansiosta. Ompelin pidempään vetojetkun sivuun että hameella onnistuu vaikka pyöräillä tms.