torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Alan pikkuhiljaa toipua vitutuksestani; lievitin sitä käymällä elokuvissa. Katsoin uusimman Harry Potterin ensi-illassa, ja transformerssin. Potterista tykkäsin kovasti, mutta robottielokuvasta puuttui juoni kokonaan. Se oli melkoista räiskintää alusta loppuun, koko se kolme tuntia. Perse rupesi puutumaan ikävästi.

Olen myös tyytyväinen siihen, että olen saanut itseni hoikistettua entisiin mittoihini.
22" korsetit mahtuvat taas päälleni!
Olen enää 3 kg:n päässä tavoitepainostani. Heijaa! Nyt vaan loppurutistus ja se on siinä! Sitten vain kuntoa ylläpitämään :)

Ostin kaulakorsetin Lady Grotescalta, ja huudosta löytyi hansikkaat samaa sarjaa. Mutta eipähän se myyjä osannut postittaa niitä ajoissa jotta olisin voinut käyttää niitä Lumouksessa. Mutta eipä tuolla nyt enää väliä, koska en edes käyttänyt toisen päivän lippua ollenkaan.



sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Muutama kuva Lumouksesta..

Tässä muutama kuva Lumoukesta:







Sitten angsti:

Tämän vuoden lumous oli surkein koskaan käyneeni. Minulle tuli koko reissusta niin paha mieli että lähdin takaisin Kuopioon jo lauantai iltapäivällä, ja syy siihen oli tämä:

Juttelin siellä tuttujeni kanssa ja yksi tyyppi laukoo minulle tällaista " sinä se sitten olet aina yhtä humalassa"
Minä olin että wtf, en ole juonut viimeisen puolevuoden aikana kuin yhden ainoan kerran , ja nyt jos join neljä olutta ennen lähtöä, tekee minusta maailman pahimman känniääliön? Olisiko minun pitänyt sanoa tälle kusipäälle että " Oletpas sinä aina yhtä lihava kuin nyt ?" koska sitä se saatanan kyrpä on! Vittuako tulee baariin jos on absolutisti, minun puolesta voisi painua hevonperseeseen. En minä ainakaan baariin lähtisi jos inhoan humalaisia ihmisiä.

Itse pääsin töistä vapaalle pitkäastä aikaa ja halusin ottaa muutaman oluen niin se oli taas niin saatanan vaikea asia useimmille ihmisille. Menkää kotiinne jos ette kestä! Niin minäkin tein.

Toinen oli se, että MINUN KAVERINI katsoo minua häpeillen. Mielestäni käyttäydyin kuitenkin ihmisiksi, vaikka humalassa olinkin. En haastanut riitaa, huutanut, itkenyt enkä tapellutkaan, joten missä vika?

Joten sain tästkin tarpeekseni ja poistuin koko paikalta, eikä minun kavereitani edes kiinnostanut olenko minä kuollut vai elävä, joten saavat olla siellä ihan omissa mehuissaan.

Ensivuoden Lumouksessa minua tuskin näkee.