tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tallinn trip

Kävin reissussa Tallinnassa liittyen minun työpaikkaani, meillä oli siellä kouluttautuminen. Näillä reissuilla tosin otetaan ihan rennosti, ja tuliaisiakin saa tuoda niin paljon kuin jaksaa kantaa :)
Sää oli kerrankin aivan upea, tuskin pilveäkään oli taivaalla ja lämpötila oli kesämekkokelin kaltainen. Söin myös itseni palloksi buffetissa, jossa oli tarjolla todella paljon erilaisia ruokalajeja.

Menomatkan asukokonaisuus oli tietenkin hyvin merihenkinen, Collectifin upea mekko, laukku sekä Pinup couturen kengät. Tuo sailor henkinen mekko on minun uusi lempparini, sen materiaali on hyvinlaskeutuvaa ja tuntuu vintagelta ^^

// I went to Tallinn with my co-workers, we had a training related to the work.
These trips are for chilling out though, and you can bring drinks as much as you can carry to home.
The weather was absolutely gorgeous, barely clouds in the sky, and the temperature was made for a summer dress. I ate myself to a food coma in the buffet, which was available in a lot of different dishes.
My outfit for the trip was nautical: Collectifs gorgeous dress, bag and Pinup Coutures shoes. That sailor inspired dress is my new my favorite, the fabric falls well and feels like vintage ^^
viro11 viro12 viro10 viro9 viro8 viro7
Hotellihuone oli oikein mukava, iso ja valoisa. Siellä oli kylpyamme jonka täytinkin pari kertaa kuumalla vedellä ja lilluin siellä pitkään ^^ Minulle löytyi sieltä myös kylpytakki ja kylpytossut. Telkkarista näkyi myös ylen kanavia, tosin sieltähän ei tule koskaan mitään.

//The hotel room was very nice, big and bright. There was a bathtub which I filled a couple of times with hot water and swam there for a long time ^^ I found bathrobe and slippers for me. I could see Finnish channels from TV, but there was not any good programs.
viro19 viro20 viro18 viro17
Kerkesin käydä shoppailemassakin vähän, tosin en ostanut muuta viroilaista kamaa kuin pari magneettia jääkaapinoveen. ( Ostan joka reissulta aina magneetin :D )Löysin H&M:ltä kuitenkin rantakassin sekä upean sinivalkoraidallisen lierihatun :)

// We had time to go shopping for a little bit, and I found couple of magnets to the fridge door. I also bought beach bag and great blue and white striped brimmer hat from H&M.
viro2 viro6 viro16 viro15 viro13
Käytiin työporukan kanssa muutamissa baareissa, ja juttelin siellä viron poikien kanssa. He kutsuvat suomalaisia vodka-turisteiksi, koska suurinosa käy vain virosta hakemassa juomat ja painuu takaisin kotiin. Heidän mielestää kaikki tällaiset suomalaiset on alkoholisteja :D Yritin selittää heille että suurinosa näistä reissaajista on kuitenkin ihan tavallisia suomalaisia, eikä kaikki sentään ole alkkiksia. Ei tainnut viesti oikein mennä perille kun ei niiden poikien englannista oikein selvää saanut, ymmärsin virosta paljon enemmän kuin englannista ^^
Mainittakoon että yhdessä baarissa oli tarjolla myös ruokaa, jossa kaikki annokset oli alle kympin, letut jätskillä maksoi 3,50 ja puolenlitran siideri maksoi 3,20€. Oli hyvää!

Paluumatkan lookki oli myös merihenkinen, ja tässä outfitissa minua luultiin muutaman kerran henkilökunnaksi :) Olin luultavasti paskin Baltic Queenin asiakaspalvelija ever ^^ Sääkin oli paska, niin sumuista että ei nähnyt kanelta mitään.

// The return trip look was also a nautical-themed, and some people thought I was the staff :) I was probably the worst customer service at Baltic Queen^^ The weather was crap, so foggy that I could not see anything on deck.
viro4 viro5 viro3
Itselleni ostin tuliaisiksi laivalta kuusi lavaa siideriä. Ei tarvitse pelätä että joisin itseni hengiltä, sillä näiden kittaamiseen minulta menee ainakin vuosi :)
Siskotytölle lähti skumppaa ja kaverille pari pulloa väkevää, sekä poikaystävälle myös. Itse en niistä juuri piittaa.

// I bought myself as a souvenir from the ship six boxs of cider. No need to worry that I would drink myself into death, because drinking these lasts atleast a year :) For my sister I bought sparkling wine, and a friend a couple of bottles of strong alcohol,and I bought for my boyfriend a Irish whiskey.
viro1
Ostin myös laivalta itselleni uuden kesätuoksun :)
// I found a new summer fragrance from the ship :)
viro14

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Killstar studded leather jacket

Tilasin uuden nahkatakin itselleni, Killstarin niittihirviön. Takki painaa yli 2 kg ja niittejä siinä on reilusti, eli se on upea!
Tämä takkihan maksoi mansikoita, mutta minun motto on että ei niitä rahoja sinne hautaankaan saa, ja kerranhan sitä eletään. + Minkä muun takia sitä töissä oikeen jaksaa käydä, jos ei itseään välillä palkitse?

I bought a new jacket for my self, rivet monster studded leather jacket from Killstar. It is quite heavy ( over 2 kg ) It is gorgeous!
Jacket was quite expensive, but I've done a lot of work + Im not going get my money to the grave anyways ^^
killstar10 killstar3 killstar9 killstar1 killstar2 killstar12
Jeffrey Campbellin kengät sopii mainiosti asukokonaisuuteen :)
Jeffrey Campbell shoes are very suitable for outfit :)
killstar11 killstar5 killstar8
Ostin aiemmin GG Rosen overnight bagin, löysin sille kaveriksi pienemmän version :) Se on hiukka kätevämpi jos mukaan ei tarvitse paljoa tavaraa.
I bought before the big GG Rose overnight bag, Im very pleased with it. I found a smaller version of the bag, it is nice when when I dont carry a lot of stuff.
Link to the previous update of my bag: Click
killstar4 killstar6
Tämä piikikäs laukku sopii päivityksen teemaan hyvin; ostin sen Tampreelta goottikirppikseltä.
This spiky bag found used from gothic seconhand event, Tampere.
killstar7
P.S. Tuli viikonloppuna siivottua suuremmassa mittakaavassa: Imurointi, luuttuaminen, mattojen kopistelu, pölyjen pyyhkiminen, pienimuotoista järjestyksen vaihtamista, lakanoiden vaihto ja ulkona haravoin mätiä omenoita ja kuolleita lehtiä pihalta. Kyllä hapottaa.
Kävin myös katsomassa uuden Insurgent-leffan, oli suhteellisen huono pätkä. Ensimmäinen osa oli paljon parempi.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ventovir @ Helsinki / Espoo


Lähdin pitkästä aikaa käymään wowi kiltamiitissä Espoossa minun avopuolisoni kanssa. Miehiä saa aina odotella ( ! ) Joten otin itsestäni kuski- kuvan :)
Wowia en ole pelannut pitkään aikaa, mutta me pidetään silti paljon yhteyttä kiltalaisten kanssa, ja miiteissä tulee käytyä pari kertaa vuodessa.


I traveled for a long time to visit at Espoo, we had a World of warcraft guild event. I have not played for a long time, but we still are keeping in touch with old friends/players.
espoo1 espoo2
Miitin isäntä oli laittanut meitä varten upeat eväät, pihvi oli suussasulavaa! Täytyy tunnustaa että minä itse en osaa laittaa ruokaa ollenkaan. Siksi meillä kokkaakin mies enkä minä :D

The host had prepared for the event very good food. The steak was very good! ( I have to confess that I cook very badly, so my boyfriend makes all food at our home )
espoo12 espoo13
THE dessert, om nom nom
espoo14
Nestemmäistä jäliruokaa, me kutsutaan näitä mustaksi ^^
espoo15
Illan lookki:
Outfit for evening:
espoo8
Taksimatka takasinpäin :D
espoo10
Seuraavana päivänä totesin ihmeissäni että minulla ei ollutkaan krapulaa ?? Mustaa tuli nimittäin kiskottua kaksin käsin.
Joten lähdettiin käymään pienellä shoppailureissulla Helsingissä. Omituista kyllä, en ostanut yhtäkään vaatetta, ja matkaan lähti lähinnä vain hiuslakkaa ( siksi että sitä ei enää myydä Seppälässä, löysin sitä Kicksistä jota taas ei löydy landelta ) teetä ja halppis korvakorut. Teekin löytyi Espoon Tapiolan teekaupasta.

The next day we went shopping at Helsinki, I was surprised that I did not have a hangover :D I did not buy any clothes,but I found the tea and hair spray.
espoo4 espoo3
Meidän wowi killan nimi on Revontuli, Espoosta löytyy meille oma katukin :D
espoo18
Teehetki

Teatime
espoo5
Foood <3 Om nom nom
espoo11 espoo17
Bussia odotellessa

I look forward to the bus
espoo16
Meitä onnisti ja viikonlopulle osui upeat kelit: joten pääsin "terassikaljalle" :D Paistattelin päivää auringossa ja join kylmää siideriä, ei hullumpaa!

We enjoyed at weekend of wonderful weather, the balcony was great to enjoy a cold cider!
espoo7 espoo6
Tässä kuva koko poppoosta joka osallistui meidän miittiin :) Kesällä taas uudestaan!

Group photo of our guild( Its called Aurora Borealis )
revontulilaiset