perjantai 10. syyskuuta 2010

Suuri vaatepäivitys osa 1: Vaudeville Vamps

Tässä taannoin möin paljon vaatteita vaatekaapistani pois; noh tulihan sitä tilattua lisää tilalle :D
Lip Servicellä on ihana ale menossa, joten tilasin sieltä Vaudeville Vamps sarjaa ihan reilusti :

Tästä Lipin sivuille !

Tämä upea mekko lähti ostoskoriini: ( käytin sitä jo baarissa !! ) Materiaali sivuilta on joustavaa harsoa, joten liikkuminen ei kynähamemaisessa helmassa ole vaikeaa ^^
Pitäähän tytöllä alusvaatteet olla samaa sarjaa ^^
Tosi ihanat rintsikat ja sukkanauhaliivit: liivien päälle laittaa jonkun sellaisen verkko/ harsopaidan että tuo punainen näkyy kauniisti läpi.


Kynähame ja takki ovat aivan mahtava ydistelmä ! ( käytin takkiakin jo baarissa ) Ainut haitta takissa on että siinä edessä on niin saatanasti hakasia että on aika työlästä pukee sitä päälle ja pois :D
Ihana röyhelöitä molemmista löytyy; kaulasta , sivuilta, ja pyllystä.


4 kommenttia:

Mistress Mystral kirjoitti...

Mä kattelin Morticiassa tota takkia ja hametta. Pitäs itsekin jossain vaiheessa tilata ne, kun ei ollut Morticiassa tietystikään kokoja. Huoh. Tilaisivatpa joskus isompiakin kokoja. Prkl!

Vivian kirjoitti...

Ihania vaatteita! :) Varsinkin tuo kynähame röyhelöillä on ihana. <3 Menikö kuinka kauan nuitten vaatteiden tullessa sinulle sieltä?

Minya kirjoitti...

Ovatpa upeita! ^^ Itsekin tuli tilailtua Lipparin alesta kaikkea vähän satunnaista, olin todella yllättynyt, että oli nuita isoja kokoja vielä niinkin paljon jäljellä!

Ventovir kirjoitti...

Mystral: Kannattaa käydä katsomassa tuolta reamlofdarknessilta: siellä on halvempi ostaa se takki ja hame yhdessä kuin erikseen ja uskoisin että kokojakin on :) Nopea toimitus ja luotettava pulju!

Vivian:
Vaatteet tulevat Lipiltä kyllä tosi nopeasti mutta mulla niiden saaminen itselle oli aika hankalaa kun lähin tulli oli Jyväskylässä ja itse asun Kuopiossa :/ Piti sitten sinne ajella hakemaan ne !

Minya:
Itse tilaisin lipiltä kokoajan jotain jos vain budjetti kestäisi ja jos täälläpäin sattuisi se tullikin olemaan.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...