perjantai 10. syyskuuta 2010

Suuri vaatepäivitys osa 1: Vaudeville Vamps

Tässä taannoin möin paljon vaatteita vaatekaapistani pois; noh tulihan sitä tilattua lisää tilalle :D
Lip Servicellä on ihana ale menossa, joten tilasin sieltä Vaudeville Vamps sarjaa ihan reilusti :

Tästä Lipin sivuille !

Tämä upea mekko lähti ostoskoriini: ( käytin sitä jo baarissa !! ) Materiaali sivuilta on joustavaa harsoa, joten liikkuminen ei kynähamemaisessa helmassa ole vaikeaa ^^
Pitäähän tytöllä alusvaatteet olla samaa sarjaa ^^
Tosi ihanat rintsikat ja sukkanauhaliivit: liivien päälle laittaa jonkun sellaisen verkko/ harsopaidan että tuo punainen näkyy kauniisti läpi.


Kynähame ja takki ovat aivan mahtava ydistelmä ! ( käytin takkiakin jo baarissa ) Ainut haitta takissa on että siinä edessä on niin saatanasti hakasia että on aika työlästä pukee sitä päälle ja pois :D
Ihana röyhelöitä molemmista löytyy; kaulasta , sivuilta, ja pyllystä.


4 kommenttia:

 1. Mä kattelin Morticiassa tota takkia ja hametta. Pitäs itsekin jossain vaiheessa tilata ne, kun ei ollut Morticiassa tietystikään kokoja. Huoh. Tilaisivatpa joskus isompiakin kokoja. Prkl!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! :) Varsinkin tuo kynähame röyhelöillä on ihana. <3 Menikö kuinka kauan nuitten vaatteiden tullessa sinulle sieltä?

  VastaaPoista
 3. Ovatpa upeita! ^^ Itsekin tuli tilailtua Lipparin alesta kaikkea vähän satunnaista, olin todella yllättynyt, että oli nuita isoja kokoja vielä niinkin paljon jäljellä!

  VastaaPoista
 4. Mystral: Kannattaa käydä katsomassa tuolta reamlofdarknessilta: siellä on halvempi ostaa se takki ja hame yhdessä kuin erikseen ja uskoisin että kokojakin on :) Nopea toimitus ja luotettava pulju!

  Vivian:
  Vaatteet tulevat Lipiltä kyllä tosi nopeasti mutta mulla niiden saaminen itselle oli aika hankalaa kun lähin tulli oli Jyväskylässä ja itse asun Kuopiossa :/ Piti sitten sinne ajella hakemaan ne !

  Minya:
  Itse tilaisin lipiltä kokoajan jotain jos vain budjetti kestäisi ja jos täälläpäin sattuisi se tullikin olemaan.... :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...