torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Alan pikkuhiljaa toipua vitutuksestani; lievitin sitä käymällä elokuvissa. Katsoin uusimman Harry Potterin ensi-illassa, ja transformerssin. Potterista tykkäsin kovasti, mutta robottielokuvasta puuttui juoni kokonaan. Se oli melkoista räiskintää alusta loppuun, koko se kolme tuntia. Perse rupesi puutumaan ikävästi.

Olen myös tyytyväinen siihen, että olen saanut itseni hoikistettua entisiin mittoihini.
22" korsetit mahtuvat taas päälleni!
Olen enää 3 kg:n päässä tavoitepainostani. Heijaa! Nyt vaan loppurutistus ja se on siinä! Sitten vain kuntoa ylläpitämään :)

Ostin kaulakorsetin Lady Grotescalta, ja huudosta löytyi hansikkaat samaa sarjaa. Mutta eipähän se myyjä osannut postittaa niitä ajoissa jotta olisin voinut käyttää niitä Lumouksessa. Mutta eipä tuolla nyt enää väliä, koska en edes käyttänyt toisen päivän lippua ollenkaan.3 kommenttia:

 1. Transformers leffojen ymmärtämistä auttaa, kun näkee ne aikasemmatki ja järjestyksessä. Toi Lipin sininen pvc on kyl siistin väristä, saakohan miesten housuja tossa värissä? :D

  VastaaPoista
 2. Olen katsonut kyllä ne aikaisemmat osat, ykkönenhän niistä paras on, minkäs teet. Kakkonenkin vielä menetteli mutta kolmonen oli vedetty ihan överiksi... foxin tilalle oli laitettu joku tyhmä blondi kirkumaan ja juoksemaan ympäriinsä :D

  Kannattaa varmaan kurkkia lipin sivuilta olisko miesten housuja sinisestä pvc:stä

  VastaaPoista
 3. Heips! Miun blogissa ois siulle kosmetiikkahaaste, jos et ole vielä saanut sitä^^

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...