sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pieniä sisustusjuttuja

Kaikki iso ja tarpeellinen alkaa olla jo hommattuna kämppään, mutta kaikkea pientä kivaa on luonnollisesti hauska ostaa. Joten käytiinpä sitten Imiksellä lauantaina shoppaamassa kivoja sisustuselementtejä.

Ennen kuin aloitan tavaroiden listaamisen, täytyy esitellä päivän asu :D Tälläkertaa minulla oli ylläni violetit sukkahousut, Lipparin musta hame, uusi nahkatakki ja restylen laukku. Jumalauta että alkaa olla ulkona jo kylmä, juuri ja juuri noilla tarkeni.

Sitten asiaan :
Meillä on ollut tapana laittaa erilaisia lyhtyjä roikkumaan lipan alle, joten muutama hauska lyhty tarttui tuolloinkin mukaan.

Tällainen ihan minun näköinen lepakko lyhty löytyi jostain epämääräisestä romukaupasta:

Nämä kaksi lyhtyä taas löysin ja ne ovat mielestäni erittäin kauniita. Niihin on kiva iltahämärällä laittaa tuikkuja palamaan :)
Sitten löysin takorautaisen oven kolkuttimen, meillä ei nimittäin ole ovikelloa. Vielä ei olla paikkaa sille päätetty, ja voi olla että jos joku parempi vielä löytyy niin laitetaan sitten se. Tuosta lähtee nimittäin aika jykevä ääni.
Kaikki muukin takorautainen minua viehättää, joten ostettiin sitten tällainen avainteline. Kotiavaimethan on aina hukassa -.-'

Ja jos lamppuja minulla ei tarpeeksi jo ole, niin piti niitä vielä pari hommata. Minähän ostin jo aikaisemmin lampun _mallia tämä_ Koska olohuoneessa on kaksi paikkaa lampuille, eihän sinne mitään eripari lamppuja voi laittaa. Piti siis tilata vielä toinen.
Makkariin tilasin Jotexilta pienemmän kattokruunun joka näyttää siis tältä: ( oma ottamani kuva on aikas surkea )
Jos olisin tiennyt että lamppu irlissä on noin muovisen ja köyhän oloinen, en olisi sitä ostanut. Lamppu vahingoittui kuljetuksessa Kuopiosta Imatralle joten ei sitä palauttaakkaan voi. En olisi koskaan maksanut siitä täyttä hintaa ( 100€ ) Mutta onneksi tilasin sen tarjouksessa jolloin sain sen puoleen hintaan. Kyllähän se tuossa menee :)

Olen aina miettinyt miksi kaikissa lampuissa on kilometrin pituinen johto. Meillä huonekorkeus on varmaan kaksi metriä joten polvissahan ne roikkuu. Ei tuollaista määrää johtoa ja ketjua saa sullottua mihinkään nätisti.

3 kommenttia:

 1. Great outfit! I like the whole thing bit the shoes... they are to die for! May I ask where did you get them And oh, the stocking is a big plus (are they plum colour?).

  I take the chance to tell that I am celebrating a give away event in my blog. Feel free to check it out :-)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivoja sisustusjuttuja! :) Me justiinsa pari kuukautta taaksepäin miehen kanssa kummasteltiin kans tuota ketjun pituutta noissa lampuissa. Ellokselta tilatussa lampussa ainakin oli sitä luokkaa että piti yli puolet napsia poikki.

  VastaaPoista
 3. Violette B. Shoes are from Dinsko, I bought them couple of years ago. Yes, and stockigs are purple/blum, something like that !
  I'll check your blog :)

  Demonita: Varmaan ne lamput on suunniteltu joihinkin vähän ööh korkeampiin taloihin :D Ei tänne suomenmaahan jossa tosiaan katto löytyy jo kahdesta ja puolesta metristä.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...