torstai 28. huhtikuuta 2011

100 asiaa minusta.

Päätin kirjoittaa 100 asiaa minusta.

Halusin tehdä tämän kunnolla, joten minulla meni viikkoja listatessa nämä kaikki asiat.

Listalla on tarpeellista ja tarpeetonta tietoa minusta.

Halusin listata 100 mahdollisimman erilaista asiaa.

Luin netistä muiden tekemiä "100 asiaa minusta" ja ne olivat todella köyhiä. Niissä oli listattu asioita, jotka jatkuivat sitten seuraavassa numerossa. Tyhmää.

Oli todella vaikeaa keksiä itsestää 100 asiaa. Mietin mielessäni, että pakkohan jokaisessa ihmisessä ainakin se 100 asiaa olla, eikö vain?

Listasin myös samoja asioita moneen kertaan. Sitten piti keksiä niiden tilalle uusia.

Toivottavasti löysitte jotain uutta.


1. Oikea etunimeni on Marjo. En ole koskaan erityisemmin pitänyt nimestäni. Toinen nimeni on vieläkin kamalampi kuin ensimmäinen.

2. En ole käynyt lukiota, kävin taidehomoksi käsi ja jalka taideteollisessa oppilaitoksessa. Luultavasti niillä ylä aste arvosanoilla en olisi päässytkään mihinkään lukioon.

3. Minulla on silmälasit. En nää lukea tekstejä ilman niitä. Pilasin silmäni pelaamalla Warcraftia. Tosin en kyllä käytä niitä muualla kuin kotona. ( Laseja siis, silmiä kyllä tulee käytettyä myös muualla kuin kotona )

4. Tykkään kenkien lankkaamisesta. Se on terapeuttista touhua.

5. Olen työtön.

6. Minua inhottaa bussissa kun vieraat ihmiset koskevat minua esimerkiksi olkapäähän kulkemalla ohitseni.

7. Minulla on neljä marsua, mutta ne asuvat tällähetkellä vanhempieni luona. Olin asunnottomana jonkin aikaa, jolloin marsut menivät vanhempieni luokse hoitoon. En ole saanut niitä sen jälkeen takaisin... niiden on kuulemma parempi olla siellä ^^

8. Muutin pois kotoa 19-vuotiaana.

9. Harrastin 3 vuotta Karatea kunnes siirtyin Taidoon. Olen ollut Taidoseurassa pari vuotta mutta en ole suorittanut vielä yhtäkään vyötä. Jostain syystä sillä ei ole enää niinpaljon väliä kuin silloin 13 vuotiaana jolloin aloitin karaten.

10. Vapaa aikana luen netistä Narutoja.

11. Seurustelen miehen kanssa jolla on kolme lasta kahden eri naisen kanssa, ja joka on minua 10 vuotta vanhempi.

12. Minulla on oikeasti tummanruskeat hiukset. Värjään niitä mustaksi.

13. Keräilen fantasia kirjoja, kenkiä, vaatteita, figuureja, laukkuja, kakenlaista. Olen hamsteri, mutta osaan myös luopua tavarasta jota en tarvitse.

14. Aion kirjoittaa kirjan ennekuin kuolen. Se voisi olla omaelämänkerta lisätyllä supervoimilla, tai totaalisen kokonainen fantasiakirja.

15. Feilasin kaikissa muissa aineissa ala ja yläasteella paitsi kuvaamataidossa ja puu ja metallikäsitöissä. Uravalintaani nähden outoa etten ollut niinsanotussa " rättikässässä " .

16. Olen kärsinyt masennuksesta useita vuosia. Nyttemmin olen saanut lopetettua lääkkeiden syönnin, joita tuli popsittua vuosi tolkulla. Toivottavasti ei tarvitse aloittaa uudestaan enää.

17. Minulla on vähän kavereita ja ystäviä. Tunnen kuitenkin paljon ihmisiä ympäri suomea. Olen tyytyväinen tilanteeseeni. Hyviä ystäviä ja kavereita tapaa harvoin, ja huonoista pääsee aina eroon.

18. Rakastan nukkumista. Voisin nukkua 20 tuntia vuorokaudesta joka päivä.

19. Harrastan lenkkeilyä. Lenkkeilen lähes päivittäin. En oikeastaan pidä siitä, mutta se on pakko tehdä. Muuten pidän itseäni huonona ihmisenä.

20. Minulla ei ole ajokorttia. Kävin ajokoulun mutta korttia en koskaan saanut.

21. Haluaisin muuttaa Tampereelle.

22. Saan aikani kulumaan hyvin yksikseni: maalailen ja piirtelen, pelaan pelejä, luen paljon kirjoja ja ompelen ja suunnittelen vaatteita. Näinollen minun ei tarvitse roikkua baareissa joka ikinen viikonloppu kun parempaakin tekemistä löytyy kotoa. ( Ja halvempaa )

23. En osaa suomea. Kirjoituksessani ilmenee jatkuvasti kirjoitusvirheitä mutta ei voisi paskaakaan kiinnostaa. Minua vituttaa kielipoliisit joilla ei ole parempaakaan tekemistä elämässä kuin valittaa toisten virheistä. Tarkkailisivat omiaan niin jotain kehitystä voisi jopa tapahtua.

24. En pidä lapsista.

25. Minua ärsyttää ihmiset jotka eivät saa koskaan mitään aikaiseksi. Tällä tarkoitan sitä että he eivät tee mitään luovaa, enkä niinkään sitä mitä he ovat saavuttaneet elämässään. Tarkoitan sitä että he eivät kehitä itseään.

26. Minua ärsyttää lihavat ihmiset jotka valittaa lihavuudestaan eikä tee asialle mitään.

27. Minua ärsyttää se että minulla on niin vitusti rojua enkä tunnu pääsevän siitä eroon.

28. Olen hamsteri. Hamstraan vaatteita, kenkiä, kaikkea. Tiedän sen ja silti pitää kaikkea saada kokoajan lisää. Saan myytyä tavaroita ajoittan huudossa ja kirpputorilla mutta silti tuntuu että sitä on aina saman verran :D

29. Minulla hamstraamis syystä vitusti lainaa.

30. Asun kämppiksen kanssa kahdestaan kaksiosssa.

31. Löysin kämppiksen entisen koulun sähköpostin välityksellä.

32. Minulla on isosisko. Hän on minua 6,5 vuotta vanhempi. En ole hänen kanssaan läheinen. Hän haukkui minua pienenä kääpiöksi ja idiootiksi. Nykyään hän on minua vain sentin pidempi. Osasin pienenä käyttää häneltä oppimiani kirosanoja oikein hyvin :)

33. Siskollani on lapsi, ja hän on naimisissa, hänellä on hieno talo, asuntolaina, vakituinen työpaikka ja tähän minunkin pitäisi vanhempieni mielestä tähdätä.

34. Olen nörtti. Istun koneella monta tuntia päivässä.

35. Taidan ottaa rastat pois päästä koska lenkkeilyni kärsii. En pysty käymään suihkussa joka päivä :(

36. En pidä Facebookista. Enkä enää irc galleriastakaan. Käytän niitä harvoin enkä jaksa päivitelläkkään. Olen harkinnut eroavani edellä mainituista.

37. Olen synytynyt ja asunut Kuopiossa koko ikäni ja tuntuu etten koskaan pääse täältä pois.

38. Horoskoopiltani olen Skorpioni

39. Minua ärsyttää ihmiset jotka puuttuvat toisten asioihin. Heidän on esimerkiksi pakko työntää nenänsä toisten ihmisten ihmissuhteisiinkin. Ihmissuhde on kahden ihmisen välinen suhde, joka ei käsittääkseni kuulu kymmenelle muulle ihmiselle.

40. Minulla on kaksi tatuointia. Ne ovat toistensa peilikuvat.

41. Minulla on tapana nauraa kaverini kanssa toisten köyhille blogeille ja köyhille tatuoinneille. Ylipäätään kaikelle köyhälle.

42. En muista milloin olisin viimeksi valehdellut mistään.

43. En pysty katsomaan esimerkiksi Idolssia tai muita myötähäpeä sarjoja. Piiloudun peitonalle koska minua hävettää niin paljon toisten puolesta.

44. Olen pitkä vain 167 cm. Näytän pidemmälle koska käytän aina korkokenkiä.

45. Käytän rintaliivikokoa 70D.

46. Olen aika laiska. Se näkyy siinä esimerkiksi että olen lopenkyllästynyt työnhakuun eikä kiinnosta hakea enempää. Tai jos aloitan jonkun vaatteen ompelemisen, ja en saa sitä kerralla valmiiksi niin se jää keskeneräiseksi pyörimään vuosikausiksi kunnes heitän sen roskiin. Koulussakaan ala-asteen jälkeen en tehnyt läksyjä enää ikinä, koska vanhemmat eivät enää pakottaneet. Se näkyi numeroissa myös aika hyvin ^^

47. Tunnen olevani lihava. Inhoan varsinkin käsivarsiani, ne ovat aivan liian paksut.

48. Ensimmäinen poikaystäväni oli hurri.

49. Minulla on kolme bratz-nukkea.

50. Pelaan World of Warcraftia. For the Horde!

51. Luen teineille suunnattuja kirjoja.

52. En osaa säästää rahaa. En osaa edes sen verran että normaali elämässä selviäisin kuukauden läpi ilman että pitäisi isiltä mennä ronkumaan lisää rahaa.

53. Minua yököttää lihavat lapset. Pistää miettimään mitä niiden vanhemmat niille syöttää.

54. Olen huono englannissa. Yritin lukea Wheel of time englanniksi, enkä ymmärtänyt kuin sanan sieltä toisen täältä. Olen yrittänyt myös kuunnella kyseistä kirjaa, mutta joudun kuuntelemaan yhden luvun kolme kertaa ennenkuin ymmärrän sen sisällön.

55. Minun vaatteitani häviää mystisesti. Minulta on hävinnyt tähänmennessä 3 nahkatakkia, lip servicen paita, ravenin paita + kaikkea muuta. Tiedän etten ole myynyt kyseisiä vaatteita, joten asunnossani on musta aukko tai sitten minulla on " hyviä" kavereita.

56. Minua masentaa olla työtön. Työkkäri työnsi minut väkisin palkattomaan työhön joka alkaa ensikuussa. Onneksi kyseinen paikka on (toivottavasti ) siedettävä ja mielenkiintoinen.

57. Elän sossun ja kelan rahoilla. Pahan paikan tullen ruinaan porukoilta.

58. Minusta on ihanaa pukeutua naamiaisiin ja cosplay tapahtumiin, sekä ottaa cosplay valokuvia itsestäni.

59. Rakastan nettikauppojen selailua. Nykyään harvemmin ostan mitään oikeista kaupoista. Klarna on kirous.

60. Lempijuomani on vissy.

61. Inhoan pihejä ihmisiä. Ne saa minut yökkäämään. Penninvenyttäjät ja budjetin laskiat on kaikista pahimpia. Varsinkin ne jotka pummii toisilta vaikka itsellä olisikin vara. Varsinkin ne jotka kuvittelee että kaverit tekee ilmaiseksi mitä vaan.

62. Japaninkieli on minusta kaunista. Haluan ehdottomasti matkustaa joskus japaniin.

63. Minua ärsyttää jos minun ruoka tai ompelupöytä on täynnä tavaraa. Minua ärsyttää myös se että huoneeni on sotkuinen, ja eläimistä lähtee karvoja mattoihini. Minulla on tällähetkellä pitkäkarvainen kultainen noutaja hoidossa, ja joutuisin imuroimaan joka päivä jotta olisin tyytyväinen huoneen kuntoon. Ei auta. Vituttaa.

64. Minulla on pyörre otsalla. Sentakia otsatukkani sojottaa aina kohti taivasta jos en tee sille mitään.

65. Panostan ennemmin laatuun kuin määrään. Tämäntakia yritän päästä eroon ylimääräiestä roinasta.

61. Yö on inspiraation aikaa. Ompelen ja maalailen mieluiten yöllä.

62. Jos minulla on kylmä, käyn aina tulikuumassa suihkussa. Istun suihkun alla niin pitkään että ihoni muuttuu aivan punaiseksi.

63. Kuvittelisin että minulla on hyvä tyylitaju ja kyky yhdistellä vaatteita hyvin yhteen, samoiten värejä.

64. En pidä kullasta, käytän mielummin hopeaa.

65. Aion perustaa uuden blogin, johon ryhdyn päivittämään piirtämääni sarjakuvaa.

66. En ole läheinen isosiskoni kanssa. Muita sisaruksia minulla ei ole.

66. Pidän kalevalakoruista.

67. Minua ärsyttää blogeissa se, että kuvat ovat epäteräviä, sumeita, liian pimeitä, ja kaikki kuvat ovat erikokoisia toisiinsa nähden.

68. En äänestä muualla kuin presidentin vaaleissa.

69. Minulla on kaksi tietokonetta joista toinen vain toimii.

70. Olen syntynyt vuonna 87. Eli tänävuonna tulee 24 vuotta täyteen.

71. Olen perustanut tämän blogin vuonna 2008. Siihenaikaan tämäntyylisiä blogeja ei ollut paljoa, mutta nykyään niitä ilmestyy kuin sieniä sateella.

72. Pidän siitä että minusta otetaan valokuvia. Niin ei vaan usein käy, koska olen itse kameran takana.

73. Parhaimpia kirjasarjoja ovat wheel of time, ja belgarionin taru. Olen lukenut kyseiset sarjat monta monta kertaa. Aina ne ovat yhtä mielenkiintoisia ja viihdyttäviä.

74. Olen nopea lukemaan. Pystyn lukemaan monta kirjaa päivässä.

75. Olen laiska viemään roskia ulos.

76. En tunne mitään asioita kohtaan jotka eivät satu omalle kohdalle. Esimerkiksi luonnonkatastrofit ja terrori-iskut eivät hetkauta minua suuntaan eikä toiseen. Tämä ei tarkoita sitä ettenkö pitäisi niitä kielteisenä asiana.

76. Minulla on todella huono nimimuisti. En muista myöskään englannin yms sanoja.

77. Olen kahdesti valmistunut aloille, joilla ei koskaan ole töitä. Ensimmäinen oli jonkin sortin taiteilija, ja toinen vaatesuunnittelija. Ei kannata.

78. Minä en tiedä mikä on yhdyssana.

79. Inhoan pätijöitä.

80. Haaveilen kirjahyllystä johon kaikki kirjani mahtuisivat olemaan siistisi rivissä. Ei kahdessa rivissä, ei toistensa päällä ja alla ja sivuttain. Haluaisin että kaikki kirjani olisivat kovakantisia.

81. Haaleilen myös omasta asunnosta jonka pystyisin sisustamaan oman makuni mukaan. Voisin tapetoida ja maalailla seinät upeilla väreillä kuten violetti, viininpunain ja musta. Luultavasti näin ei koskaan käy koska en pääse koskaan töihin :(

82. En pidä haukkuvista ja/tai kuolaavista koirista.

83. Mielestäni maahanmuuttajien tulisi opetella suomen tavoille. Tarkoittaen sitä että kaikki minihametta pitäviä naisia ei raiskata, eikä kerjätä rahaa kadulla. Myöskin kielen opetteleminen on suotavaa, ilmaisten koulutuksen hankkiminen myös, sekä rehellisen työn tekeminen. Tottakai tämä oli kärjistettyä.

84. En tiedä politiikasta yhtikäs mitään. En edes tiedä mitä eroa on eri puolueilla.

85. En polta tupakkaa. En ole koskaan polttanut. En ollut myöskään niitä teinejä jotka ryyppäsivät sokoksen kongissa ja polttelivat tumppia koulun takana. En koskaan nähnyt tässä mitään järkeä, kotona oli kivempi pelata final fantasyä kuin värjötellä kylmässä ulkona.

86. Haluan tulevaisuudessa oman yrityksen. Minulla on jo ollut toiminimi joitain vuosia, mutta en ole tehnyt sillä vielä mitään. Yrityssivut on jo tekeillä, toivon että kaverini saa tehtyä ne valmiiksi. Aluksi myyn omatekemiä vaatteita mutta tavoitteena on myydä myös kaikkia kivoja merkkejä :)

87. En pidä kevyt juustoista, ne maistuvat ihan kengänpohjalta. En myöskään tykkää rasvattomasta maidosta koska se maistuu taas vedeltä.

88. Voisin panna Marco Hietalaa :D

89. Haluaisin opetella soittamaa jotain soitinta, kuten esim bassoa.

90. Osaan kymmensormijärjestelmän.

91. Opin uimaan Kreikassa. Harjoittelin kovasti hotellin uima-altaassa, uin ees sun taas, enkä enää tarvinnut uima-apuja.

92. En kuulu mihinkään kirkkoon. Voisin luokitella olevani ateisti. Uskonnolliset jutut eivät voisi vähempää kiinnostaa :)

93. Asetan itelleni tavoitteita, esimerkiksi joka päivä pitää tehdä jotain oikeasti " tärkeää". Kuten käydä lenkillä, ommella uusi vaate, saada maalatuksi jotain, tehdä jotain muuta kuin nukkua, katsoa telkkaria, pelata wowia tai lukea kirjoja. Soimaan itseäni jos en saa jotain " tärkeää" tehtyä.

94. Minulla on vanhat vanhemmat. Molemmat on yli 60 vuotiaita.

95. Minua inhottaa aikuiset ihmiset jotka käyttäytyvät kuin ala-asteelaiset. " Sinä olet tuon kaveri niin minä en ole sinun kaveri!"

96. Muutama minun motoistani: Se mitä ei muista, ei ole tapahtunut. Hyvä tukka, parempi mieli. En tiedä, eikä kiinnosta. Suomesta ei osteta mitään ellei ole pakko. Verojahan ei makseta ellei ole ihan pakko. yms.

97. Haluaisin diki-järjestelmäkameran. Kelpaisi sellainen 500€:n kamera helposti. Joku Nikoni. Voisin valokuvailla vaikka mitä.

98. Haluaisin upean pitkän tukan. Harmi kun menin leikkelemään sitä takaa joku aika sitten :/ Yhdellä kaverillani on aivan upea tukka, hän on kasvattanut sitä 10 vuotta.

99. En ole koskaan lumilautaillut. Lasketellut suksilla kyllä olen. Olisi mukava joskus koittaa jos tulee tilaisuus.

100. Pidän finnien puristelusta. Muidenkin kuin omieni ^^ Olen aina miesystäväni selän kimpussa :D

9 kommenttia:

 1. Tuon 71. kohdan voin allekirjoittaa ihan täysin. Muistan perustaneeni oman blogikäppänäni jokunen aika siun jälkeen, eikä sillon tämän tyylisiä blogeja ollut Suomessa kuin maksimissaan kymmenen kipaletta jos sitäkään. Kuinkahan monta niitä nyt on.. 100? 200? =D

  VastaaPoista
 2. Tää oli vaikka kuinka kiva! ja löysin paljon samaa :) Ja vielä piti mainita, että odotan innolla sitä sarjisblogia :)

  VastaaPoista
 3. Todella paljon erilaista asiaa olet keksinyt, joskin pakko huomauttaa, että sisaruusjuttu tuli kahteen kertaan. ;)
  Mahtavaa, että jaksat päivittäin tehdä jotain ns. järkevää, vaikka väitätkin olevasi laiska! Itse olen juurikin sitä, kuten myös työtön, enkä saa elämässäni mitään aikaiseksi. =(

  VastaaPoista
 4. nobody: Jep, nykyään blogeja löytyy kyllä joka lähtöön ja osa on toistensa kopioita. Ei sillä, onhan jokaisella oikeus perustaa blogi mutta en minä ainakaan niitä kaikki jaksa lukea :)

  Leena: itsekin olen aika innoissani siitä sarjis ideasta. Ainut että sarjakuvan nimi uupuu, päähahmo on jo keksitty :)

  Misantrella:

  No jopas, pitihän sinne tietenkin joku juttu kahteen kertaan mennä :/ :D

  Minulle isä aina pienenä antoi satikutia jos laiskottelin ja nukuin esimerkiksi päiväunia... sentakia minulla aina omatunto kolkuttelee jos minä vaan makaa sängyn pohjalla päivät pitkät, pitää kehittää jotain toimintaa :)

  Pitää vaihtaa sen sisar-jutun tilalle vaikka tietoa uskonnollisesta vakaumuksestani :D

  VastaaPoista
 5. Klarna on kirous. NIIIIN totta! Voi ihanaa, luulin että olen ainoa tämän ongelman kanssa :D se hemmetti on tullut maksuvaihtoehdoksi joka paikkaan, prkl! Se suorastaan huutaa tilaamaan, "no jes hyvä saan maksaa sit pientä palaa kerrallaan..." ja velka vain kasvaa ja kasvaa... en halua edes tietää missä summissa menen tällä hetkellä (laskua ei ole hetkeen tullut :D) Montamonta muutakin juttua löytyi jotka myös itse voin allekirjoittaa. High five! :)

  VastaaPoista
 6. Chiina: Jep, Klarna on kyllä yks persereikä. Se lähettää tahallaan laskut myöhässä, jolloin eräpäivä on jo mennyt. Sitten niillä on jo valmiiksi tulostettuna siellä karhu siitä laskusta jonka ne postittaa tyyliin samana päivänä kuin sen alkuperäisen laskun. Sitten sinne jos yrittää soittaa niin siellä vastaa ruotsinkielinen robotti, vaikka sivuilla lukee että voisi suomeksikin puhua. Mielestäni se on ihan huijari firma. En ymmärrä kun nyt jokainen yritys on valinnut juuri sen laskuttajaksi.

  Kaverikin tilasi hupparin, ja laskutavaksi valitsi klarnan. Noh, hupparissa oli tyyliin 2 kk toimitusaika, mutta laskun ne kyllä muisti lähettää vaikka koko hupparia ei oltu vielä saatu. Kyllä ne osaa.

  Sitten ne lähettää sen ihmeen sopimusjutun joka pitää allerkirjoittaa. Ne lähettää senkin siten että se ei kerkee sun luo ennekuin sen pitäs olla takas perillä jo niillä. Se ei siis ole vielä lasku, mutta silti sieltä tulee karhu!?!? tulee taas 5 e lisähintaa + jotain korkoa.

  Voisin höpöttää tuosta klarnasta vielä kuinka paljon asiaa, oon sen kanssa pelleillyt tässä nyt vähän aikaa.

  VastaaPoista
 7. hyvä mie, kommentoin sitten varmaan X-kertaa tuolla miun mestattua.teuraslihaa:n sähköpostilla! :'''D jeejee. Nobody täällä terve moi. Mutta joo, kyllähän jokainen blogin saa perustaa, eri asia ovatko ne kovinkaan sisällökkäitä. Siun blogia olen lukenut jo pitkään, ja edelleenkin viihdyn. Hienoja vaatteita, siulla on hyvä maku. :)

  VastaaPoista
 8. Tässä tuli mullekin uusia juttuja, kiva oli lukea :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...