lauantai 4. maaliskuuta 2017

Shoe Shopaholic

Olen kerryttänyt taas kenkävarastojani. Olen löytänyt myös edullisia, mutta upeita kenkiä :)
Tässä esimerkkinä Tamaris merkkiset vintage tyyliset kengät, kiiltomustana. Tilasin nämä vissiin jostain boozt tai zalando tms. tyylisestä kaupasta hintaan 30€.
Pidän näistä kengistä koska niissä on klassinen muotoilu ja siro korko. Materiaali on myös +++ vaikkei olekaan aitoa nahkaa.

// I have picked couple of shoes in to my collection. I found some cheap, but fabulous shoes :)
Like these gloss black shoes from Tamaris. I ordered these from online store like Zalando or Boozt, shoes cost about thirty euro.
I like these shoes because they have a classic design and graceful heel. The material is also +++ even though it is not a real leather.
7 8 9 10
Löysin hyvin samantyyppiset kengät H&M:ltä, ovat vain viininpunaiset. Hintaa näille jäi 20€. Muotoilu ei ole yhtä kiva kuin edellisessä, mutta edelleen mukiinmenevä. Kengistä huomaa kyllä heti että laatu ei ole enää yhtä hyvää, kuin noissa Tamariksen popoissa.

// I found very same type of shoes from H&M, their colour is like red wine. They cost me 20€. Design is not as nice as the previous one, but still tolerable.
I noticed that the quality is not as good as those Tamaris shoes.
4 6 2
Sitten upeat punaiset peruskorkkarit Buffalolta. Kengät tuntuu myös pysyvän hyvin jaloissa vaikka niissä ei ole minkäänlaisia remmejä. Ainut harmi näissä on se, että niissä oli jo valmiiksi skraadu kun sain ne :/ En viitsinyt lähtä palauttamaan kun oliat muuten ok:t jalassa. Rakastan kaikkea kiiltonahkaista ^^

// Then, the basic stunning red high heels from Buffalo. Shoes stay well in the feet even though they do not have any straps.
The only annoyance is the fact that they had already scratch on them when I got them. :/ I did not bother to return the shoes, because they were otherwise ok.
I love everything from patent leather ^^
12 11 13 14 1
Englannin Ebaystä löysin tällaiset Mary Jane tyyppiset kävelykengät. Sopivat hyvin 50-luvun mekkojen kanssa talvi/syys/kevät säässä :) Hintaa näillä oli noin 25€.
Olen etsinyt tämäntyyppistä kenkää nahkaisena, vinkatkaa jos satutte tietämään mistä sellaisia voi ostaa! Nämä ostamani olivat tekonahkaa, tosin ei tuolla hinnalla voinut muuta odottakkaan.

// From British Ebay I found these Mary Jane type of walking shoes. They fit well with the 50th century dresses for winter / autumn / spring weather :) The price of these was around 25 €.
I've been looking for this type of shoes but as real leather! Tell me if you happen to know where to buy! These are just a fake leather. However, these shoes are so cheap that they could not be real leather.
3
Sitten viimeisenä, muttei vähäisempänä. Uudet Minna Parikat! <3 <3
Materiaali on kiiltonahkaa, ja malli on klassinen Raquel. Nämä sopivat hyvin niin gootti, lolita kuin vintage tyylien kanssa yhteen!
Tämä on hyväksi havaittu malli, korko ei ole liian korkea että esim autoilu onnistuu mukavasti. Sopiivat moniin eri tilanteisiin, vaikkapa tanssimiseen ( en moista harrasta.)
Minulla on nämä Raquelit jo mustana, kiiltomustana, kiiltopunaisena ja kiiltovalkoisena ^^
Minna Parikat ovat toki arvokkaita, mutta ne ovat myös laadukkaita ja kestäviä. Näistä kengistä tekeekin mieli pitää huolta, kun on raatanut töissä niiden eteen niin paljon. Ei tunnu enää pahalta viedä ne suutarille jotta niihin voidaan laittaa uudet kumipohjalliset ja korkolaput :)

// Then, last but not least, my new shoes from Minna Parikka! <3 <3
The material is a patent leather, and the model is a classic Raquel. These are very suitable for many kind of outfits like gothic, lolita and vintage!
This is a great shoe design, the heels are not too high that for example driving a car. Could be nice to dance with these beauties, but unfortunately I do not dance.
I have these Raquel shoes already as black, gloss black, gloss white and gloss red ^^
Minna Parikkas are certainly valuable, but they are also of high quality and durable. I do not mind to put the money for their maintenance.
16 18 19 20 22

2 kommenttia:

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...