keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Alchemy koruja + lahjoja

Pidän Alchemyn koruista, vaikka ne ovatkin suht huonolaatuisia ja kalliita uutena. Ostin kuitenkin huudosta muutamia koruja, osa koristeiksi pelkästään ja osa käyttöön.
Esimerkiksi tämä iso risti on tarkoitettu koristeeksi :)Ortodoksi risti oli myös kaunis sekä lepakko jossa on isohko kivi keskellä. Ristissä lukee jotain vampyyreihin liittyvää hässäkkää.

Tämän korun sain kaveriltani tuliaisiksi kun hän kävi ulkomailla :)Naomin hajuveden ja rusetin sain ystäviltäni ystävänpäivälahjaksi.
Sitten ostin huudosta kaulapannan jota aion tuunata myöhemmin lisää.Tykkään chokereista mahdottoman paljon. Huudossa oli Euphorican tekemä myynnissä, joten ostinpa sen huvikseni. Tykkään <3

Huudosta ostin myös rorasahin tekemän vyötärö korsetin, jolle tein pienennys leikkauksen heti alkajaisiksi. Kiva koriste korsetti :)
H&M:ltä ostin tällaisen sametti liivi/jakun, hinta kun oli niin huokea.


1 kommentti:

  1. Tuo Karnstein jewel - kaulakoru on ihana <3 Suosittelen laittamaan hajuveden muuten ensiksi ennenkuin laittaa noita alchemyn koruja kaulaan :D Itselle käynyt pari kertaa mm. niin että se tina on alkanut patinoitumaan hajuvesien suihkuttelun jälkeen :/

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...