sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Shoppaholic

H&M:n alesta löytyi tämmöinen musta trikoomekko hintaan 7€ :D Mekko on tosi kiva, mutta ihmettelen syvästi edessä kulkevaa saumaa. Rusetti on ihana :)
halpamekko2
Tämä homoämmän mekko maksoi 5€, se on vähän väljä vyötärön kohdalta, mutta saan sen helposti ommeltua pienemmäksi.
halpamekko1
Tilasin pari korsettia Restyleltä. Nykyään on muotia että on noita " cameo" läpysköitä tuossa edessä. Asiaa vaan ei oltu ajateltu ihan loppuun asti, koska läpyskän alle ei oltu laitettu yhtään luuta, joten se painui ihan kuopalle masua vasten niin ettei kuvasta saanut mitään selvää. Minun piti siis purkaa koko paska pois, lisätä kolme luuta tuonne alle ja ommella läpyskä uudelleen kiinni. Nyt se ei enää painu niin pahasti kuopalle ja kuva pysyy melkein näkösällä. Hirmu homma vaan oli :( Tyhmää juttu koska muuten korsetti on luitettu tosi hyvästi.
halpamekko3
taasgeisha8
Tykkään tosi kovasti tästä Lindexin kynähameesta joka minulla on mustana, ostin punaiset myös koska se oli puoleen hintaan. Jotenkin se on tosi ihana ja monikäyttöinen :)
halpamekko5 Nämä pantsut on homoämmältä ja hintaa oli 15€. Ne ovat tuollaiset kiiltävät päällä, mutta erittäin joustavat.
halpamekko6
Translation
1. I found H&M's clearance sale this sort black jersey dress, price was only 7€. The dress is really nice, but I wonder a lot a seam wich is passing the front. Bow is wonderful :)
2. This dress cost only 5€, it's a little loose around the waist, but I can easily sew it smaller.
3. I ordered couple of corsets from restyle. Its kind of fashionable these days to have " cameo" front in a corset. It has not been thought trough because there is no bones under that picture, so its gets crinkled when Im using it. So I had to make some sewing work ( again ) and put more bones in to the corset.
4. I really like shape of Lindex pencil skirt. I allrady have black one, but I bought also red skirt, because it was -50% discount.
5. These pants are from H&M and price was 15€. Material is kind of shiny and flexible.

15 kommenttia:

 1. Really nice things...!!! The Shoes are absolut fantastic...

  VastaaPoista
 2. Ohhoh..ompas vaikka mitä! :D

  Itsekin kurkin tuota ensimmäistä H&M mekkoa, mutta hämäs myös jotenkin tuo sauma/leikkaus, joten jätin sitten väliin. Hassu juttu tuon korsetin kanssa, mutta hyvä tietää, etten välttämättä ite mee ostaan, kun en jaksa ruveta vääntään sitten sen kanssa. :P

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
 3. awesome things :) these shoes are so damn gorgeous! I got that striped raven corset too and I looooove it :)

  VastaaPoista
 4. Tuo punainen hame on kyllä tooosi sexy ^^ Tein muuten ite viime viikolla elämäni ekan oston Restyleltä, tilasin sen saman violetin tyllihameen mitä esittelit vasta ja mustan vyötärokorsetin sen kaveriksi. Toivottavasti tulevat jo ens viikolla :)

  VastaaPoista
 5. Äh, voisit käydä personal shoppailee miulle muutaman hamosen. En oo löytänyt viime aikoina mitään kivasti istuvia ja hyvännäkösiä releitä :/ Vaikka enpä oo hurjana ettinytkään...
  Ps. Tiiätkö millon liikuskelet täällä päin? ^^

  VastaaPoista
 6. Oh the skirts from lindex are beautyful, the lace is gorgeous!.
  It's bad that it were no boning at the front of the corsets.

  VastaaPoista
 7. S: Mie saan auton lainaan keväällä ( en taas muista että millon ) niin tuun Kuopioon!! Sitten Juopotellaan urakassa ! :D:D Voidaan käydä myös shoppailemassa kylillä :):)

  VastaaPoista
 8. O. Ne kamat tulee aika nopeesti sieltä puljusta, ainakin itelleni tullu. ( Paras oliskin niitten postien kanssa :P) Toivottavasti on sopivat ja kivat vaatteet :) ! ( KUviaaa :D )

  VastaaPoista
 9. Meoow: Thats great! I already visited to your blog, and I saw that corset fits you great :)

  linnea-maria: Its rare to have something like that from Lindex :D So I had to use opportunity get something great! :)

  VastaaPoista
 10. Voooij, miten paljon kaikkea kivaa sie oot taas löytännä! :) Miulla on tuo hooämmän rusettimekkonen viininpunasena, mut miun oli ihan pakko tarkistaa et oliko siinä sauma eessä, kun en muistanna. Olihan siinä, enpä huomannukkaan aiemmin. :D Noi molemmat pitsihameet ovat kyllä ihanan näkösiä ja värisiä. :)

  VastaaPoista
 11. Vivian: Joo tosissaan huomasin sen sauman itsekkin tuosta valokuvasta :D Se viininpunainenkin oli tosihyvännäköinen mutta ne oli myyty loppuun :(

  VastaaPoista
 12. You look amazing with every outfit! Love H&M clothing, simple but a flick of something special <3

  VastaaPoista
 13. Ellone: Thanks! youre right, H&M actually create some nice clothing sometimes :D

  VastaaPoista
 14. Vulcan_Butterfly: Thanks!:) I like that colour too ^^

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...