perjantai 22. lokakuuta 2010

Talventuloon on varauduttu

Huuto.netistä tarttui mukaani kiva Hell Bunnyn valmistama korsetti. Sitä voi käyttää minkä tahansa paidan kanssa :) Hinta oli 25€


Ostin upeita käsineitä joissa on paljon nyöritystä! Todella kauniit ja näyttävät. Hintaa oli noin 17€ / pari. Toisessa on sormilenkit ja toisessa pitsinen reunus shifongissa.Viimeisimpänä kerron että ostin vihdoin ja viimein uudet peitot ja tyynyt ! Entiset olivat 20 vuotta vanhat ( ellei vanhemmat ) kulahtaneet ja vieläpä eriväriä olevat peitot ja tyynyt olivat kuin pommituksen jäljiltä, muhkuraiset ja täytteet olivat valuneet toiseen reunaan.
Mutta nyt asia on korjattu ! Ihanan ilmavat ja paksut peitot on nyt luonani lämmittämässä minua talven viimoilta :) Niihin kun laitan vielä ostamani mustavalkoisen pussilakanasetin puuvillasatiiniset lakanat, kokonaisuus on kruunattu!3 kommenttia:

 1. olisi kiva nähdä toi HB korsetti myös päälle laitettuna, kun ei tuollei pääse oikeuksiinsa. olen nimittäin miettinyt onko juuri tuon valmisajan korsetit kuinka hyviä laadultaan. :)

  VastaaPoista
 2. Voisin varmaan yrittää ottaa kuvan itsestäni korsetti päällä :)

  Laadultaan nuo on vähän mitä sattuu, koristekorsettejahan ne ovat. Kauniita ne silti on!

  VastaaPoista
 3. Ihana korsetti! ♥ Ja mistä lienevät nuo mustavalkoraidalliset lakanat, haluaisin ihan sikana samanlaiset! ♥

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...