keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hei hei rakas Kuja marsu.

Minun rakas marsuni nukkui pois elien sylissäni. Ikää rakkaalla Kujalla oli 4 v 6 kk. Kuja oli ihanan rauhallinen marsu, joka viihtyi sylissä ja ilahdutti minua. Kuja harvemmin juoksi karkuunkaan ja oli reilu muita marsuja kohtaan.
Minulla on aivan äärettömän kova ikävä minun rakasta mussukkaani joka oli luonani niin vähän aikaa.

Kuja raasu oli ilmeisesti sairas pidemmän aikaan, mutta en älynnyt huolestua hänen tilastaan ennekuin oli liian myöhäistä. Antibiotit eivät tehonneet enää ja hänellä oli ongelmia hengityksen kanssa. Syytän itseäni etten tarkkaillut häntä niin paljon kuin olisi pitänyt, juoksin vain jossain typerissä Halloween juhlissa. Ehkä ilman typeryyttäni rakas Kuja olisi vielä elossa ilahduttmassa minua ja muita.

Nyt Kuja on marsutaivaassa muiden marsujeni kanssa, ne saavat syödä herkkuja kaiket pitkät päivät, porkkanoita, kurkkuja ja salaattia, aivan mielin määrin. Siellä he voivat lentää pilveltä toiselle ja pitää hauskaa, ilahduttaa toisiaan.

6 kommenttia:

Foxie kirjoitti...

Ei itseään pidä syyttää. Rakkaan lemmikin poismeno on aina raskasta. Osanottoni.

maija kirjoitti...

ei ne ollu tyhmät juhlat :((

älä syytä itseäsi koska olit paras mahdollinen omistaja!

Taika kirjoitti...

Pienet eläimet menevät nopeasti, ei vika ollut sinun. Nyt söpöliinillä on vain hupia ja kirmailua muiden taivasmarsujen kanssa tästä eteenpäin paikassa missä kurkut eivät koskaan lopu ja missä aina on meheviä apiloita ja voikukkaa.

pup kirjoitti...

voi pientä karvavauvvaa :c otan osaa.. ja elä syytä itseäsi.. lohduttaudu poisnukkuneen marsukavereiden seuralla..

murutus kirjoitti...

Osanottoni pikkuisen poismenosta :(

PsykoDYNAMO kirjoitti...

Osanotot täältäkin =(
Mutta älä siis itteäsi syytä, kaverille kävi sama aikanaan ja yes, se oli kova paikka.=( Anyway, nuo sun marsupostaukset on olleet aivan ihqusöpöjä ^^
( No tämä ei ehkä tähän kuulu, mutta täytyy sanoa että blogisi on sisällöltään kiinnostava ja tuo VentoSew saa mut kateudesta vihreeksi kun olen muka itekin käsityöihmisiä (Ja KuMusta aikanaan nolosti 2vk jälkeen eronnut...)^^ iso hatunnosto Sulle siis!) Ja tsempit! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...