maanantai 7. helmikuuta 2011

Tervetuloa kotiini :)

Heipähei, ja tervetuloa käymään kodissani. Asun Kuopiossa rauhallisella asuinalueella kämppikseni Emman kanssa. Minun huoneeni on " olohuone" joten säilytystilaa on vähän, joten seinille on ruuvattu paljon erilaisia hyllyjä. Huoneestani pääsee myös parvekkeelle jossa on lasitukset.
Huoneestani ei löydy vaatekomeroita, koska ne ovat Emman huoneessa.
Tykkään sisustaa kotiani naisellisesti ja yhteensopivasti. Värimaailman valitsin jo silloin kun asuin kotona, eli viininpunaista ja mustaa. Siitälähtien olen keräillyt erilaisia esineitä ja huonekaluja jotka sopivat yhteen hyvin toistensa kanssa :)( Ja niitä on vuosien varrella kerääntynyt aika helevetisti :D)
Jonakin päivänä, kun asun yksin asunnossa jossa on enemmän kuin yksi huone, voisin sisustaa toisen huoneen violetti-mustaan värimaailmaan.





Kenkäkeräilijällä aina on kysymyksenä se, mihinkä hemmettiin ne kengät oikein tungetaan? Tässä on hyvä ratkaisu siihen pulmaan, eikun hyllyt seinään ja kengät näytille. Kengät toimii samalla myös koristeena, onhan ne aina näyttäviä kuitenkin :)



Tässä minun ompelunurkkaukseni on. Tilaa ei ole paljon, ja koneiden paikkaa pitää vaihtaa jatkuvasti, mutta kyllähän sitä tässäkin saa aikaiseksi kaikenlaista :)




Tässä minun meikkipöytäni, joka on mielestäni aivan ihana, koska siinä saan hyvin laitettua niin hiukset kuin meikitkin. Kaikki tarvittavat purkit ja purtilot löytyvät laatikoista kätevästi!
Meikkipöydän yläpuolelle asennetussa hyllyssä on kirkkaat spottivalot, joten näkee tehdäkin jotain!












Wowi figuurit ovat päässeet esille ^^



Kirpputorilta ostettu antiikkisohva, sekä ikeasta löytyneet kehykset joihin asennutin peilin. Tilaa pitää käyttää myös sohvan alta, jonne mahtuu kätevästi esimerkiksi ompelu-kaavat.
Sivusta näkee warcraft cosplay asuun tehty staffi :D



Kirjahyllyni on ostettu Jyskistä, se on aika huonolaatuinen ja hutera, eikä mikään tilaihme myöskään, mutta oikeanlaisella pakkaamisella siihen saa kahden kirjahyllyllisen verran sullottua tavaraa :)





Sänky on kotini kivoin paikka, ja siellä tulee lueskeltua kirjoja, pelattua pelejä sekä katsottua leffoja. Olen aina tykännyt prinsessa jutuista, joten ompelin prinsessaverhot sänkyni yläpuolelle :)







Huoneestani pääsee myös parvekkeelle. Koska parvekkeen ovessa on ikkuna, joten asensin sen yläpuolelle verhot jotka voi tarvittaessa vetää eteen jos haluaa nukkua pimeässä :) Kuvasta saattaa huomata mallinuken takana olevan naulakon joka toimii tällähetkellä laukkujen pidikkeenä :D



Tällähetkellä parveke toimii lähinnä ylimääräisenä varastona jossa on jotain minun mallinukkeja ja tauluja säilössä. Parveke on kiva koska siinä on lasitukset, ja pystyin lattialle laittamaan parit matotkin!
Keväämmällä voisin koota varastossa olevan sohvan sinne, niin parveke voisi toimia ylimääräisenä huoneena. Kesällä siellä voisi juoda vaikka kaljoo ^^















Kämppikseni huoneesta löytyy vaatekaapit, joista itse olen vallannut itselleni noin puolet. Tässä hieman kuvia vaatekaappini sisällöstäkin:






Eteinen on aika pieni.





Ja pieni on keittiökin. Tavarat ei tahdo mahtua molemmilta kaappeihin ja toivoakaan ei ole että olisi saanut ruokapöydän keittiöön.
Keittiöstä löytyy myös yksi ainut pistorasia, ja pöytätilat eivät riitä kodinkoneille. Pöydälle kun pitäisi kerralla mahtua mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, tehosekoitin ja leivänpaahdin. Ei onnistu ei :/ Töpselit eivät mahdu seinään edes jatko-johdon kanssa.



Vessaan onneksi mahtui pyykinpesukone. Se on luksusta.



Kiitos käynnistä, ja tervetuloa uudestaan!

11 kommenttia:

  1. Oot kyllä kunnon tila ihme :D Minä en ikinä saisi rojujani noin hyvin järjestettyä :D Haluisin itekin kovasti hyllyjä seinälle laittaa, mutta meillä ei kato tuo urpo vuokraemäntä sitä hyvällä 0.o

    VastaaPoista
  2. Minä en hirveästi kysellyt vuokraisännältä saako tuonne ruuvailla noita hyllyjä vai ei :D

    VastaaPoista
  3. Uskomattoman kaunis koti sulla :) Itse haaveilen aina salaa siitä, että olisi edelleen käytössä vain yksi huone, josta pitäisi tehdä koti. Siitä on aikaa kun asuin soluasunnossa, ja yhteiset tilat oli aika ankeita mut se oma huone tuntui ihan kodilta :)

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömän ihana huone sinulla! Todella kodikas ja olet niin ihailtavan kompaktisti saanut sinne paljon kaikkea käytännöllistä ja kaunista. Varsinkin sänkysi verhoineen ja tuo sohva + peili ovat todella viehättäviä!
    Pienet keittiöt ovat kirous. Omaani ei mahdu edes jääkaappi. :/

    VastaaPoista
  5. Upea koti! Voisin muuttaa tuonne tai ainakin viedä wow figuurit, luultavasti kaikki muut vievät kuitenkin kengät niin minä vien sitten ne :)

    VastaaPoista
  6. Voi elämä miten kivasti oot saanu sisustettua! Itse olen kerran asunut solussa ja siellä viihdyin tilanpuutteen vuoksi vain pari kuukautta, sittemmin olen aina asunut yksinkin vähintään 50neliön sisuksissa.. Tykkään toisaalta tavarapaljoudesta, se on mielestäni jotenkin kodikasta, mutta toisaalta taas tarvitsen tilaa. Sulla oli myös paljon ihanaisia juttuja mitä itsekin haluan tai mulla jo on :) parasta oli ehdottomasti kenkähylly!! ja repesin kirjahyllylle :DD

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköistä.
    Sulla kun on noissa Ikean kehyksissä toi peili, niin löysitkö sopivan peilin valmiina vai pitikö teettää jossain? Paljon maksoi? Itselläni kun on samat kehykset ja haluaisin niihinkin peilin.

    VastaaPoista
  8. Emmy: Käytiin ihan peilinleikkaajan luona joka teki sen; se ei maksanut mitään kun sattui olemaan miesystävän kaveri. En osaa kyllä sanoa mitä se sitten maksaisi normaalisti, ei kyllä varmaan enempää kuin 20€ :)

    VastaaPoista
  9. Oho, kommentoin vahingossa kaverin käyttiksellä :D
    T.Ventovir

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.