perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kurkistus kotiini vol 4.

Viimeisenä mutta ei vähäisenä esittelen meidän keittiön ^^

Se on niiiiin ihanan vihreä ja kaikkee :D Säilytystilaakin sais olla enemmän. Ja astianpesukone.
Entisellä omistajalla on ollut joskus 80-luvulla himo tunkea tuota vihreää joka paikkaan. Vessa on nimittäin saman värinen...

Ajatuksena olisi että maalaisi seinät ja kaappien ovet jollain muulla värillä, vaikka valkoisella. Siinä on vaan hirveä homma, ensin hioa kaikki ja silleen :/


keittio1 keittio2 keittio3 keittio4 Lopusi tässä meidän pikkuinen eteinen. Maalattiin se punaiseksi pari vuotta sitten. ( Oli kusen keltainen ennen sitä... )

eteinen1 eteinen2 eteinen3

6 kommenttia:

 1. Kokeilkaa dc-fix kalvoa.. kestää käyttöä ja on helppo laittaa :) jos joskus tarvitsee ottaa pois niin sekin onnistuu. (http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2011/07/koyhan-miehen-keittioremontti.html?m=1 täällä mm. hyvä erimerkki) :)

  VastaaPoista
 2. Eikä!Täällä oli kanssa juuri samanvärinen keittiö! Ihme mintunvihree puolipaneeli ja kaikkea, maalasin aika vikkelästi piiloon :D Karmaisevaa väri.

  Hih, mulla on kanssa punainen eteinen...ja punainen makuuhuone! se oli ehdoton kun ostin tämän aikoinaan että makuuhuoneen pitää olla punainen.

  VastaaPoista
 3. It's lovely. The kitchen would look great in another colour. The hallway is beautiful. But tell me; Whats the cartoon on the refridgerator??

  VastaaPoista
 4. Miia L: ahaa, en ole moisesta koskaan kuullutkaan mutta luultavasti se on sata kertaa helpompi laittaa kuin maalaus ! Kiitos vinkistä, pitää otta asioista selvää :)

  Sha Dow: O ou, meillä on varmaan aika samanlaiset kämpät sitte^^ Ei sinulla sattuisi kuvia olemaan?

  linnea-maria: Cartoon is called Fingerpori ^^ ( sometimes there is adventuring Gootti-Kustaa ^^ )

  VastaaPoista
 5. Tein asunnosta postauksen joku kuukaus sitten että sieltä löytyy. This is my kingdom tais olla otsikko :)

  VastaaPoista
 6. Selvä, täytyy käydä katsomassa :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...