keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uusia H&M vaatteita ( vol. 1 )

Totesin että h&m on viimeaikoina tehnyt ihan ostettavia vaatteita. Yleensä tilaan ne nettikaupan kautta koska täällä landella h&m valikoima on hyvin rajallinen. Saatan myös käydä Lappeenrannan tai Kuopion hm:llä shoppaamassa. Tässä muutamia löydöistäni joita olen tehnyt viimeaikoina:

1. Luumunvärinen trikoomekko, 12,95€. Materiaali venyy ja paukkuu joka suuntaan, mahtuu monen kokoiselle. Väri ja malli oli mielestäni kiva, ja tästä saa hyvännäköisen mekon jos siihen yhdistää esim vyön tai liivin. Ei ollut hinnallakaan pilattu.

2. Sininen poimutettu toppi, 14,95€. Rakastan poimuja. Olisin halunnut tämän petroolin sinisenä ( Olen nähnyt tästä myytävän pitkähihaista versiota ) mutta täytyi tyytyä siniseen. Sekin on ihan kiva :)

3. Musta korkeavyötäröinen kynähame, 19,95€. Upea, joustava, korkeavyötäröinen ja musta ! Käy melkein minkätahansa topin kanssa :) Takana on vetoketju joka ajaa halkion asemaa.

4. Musta kynähame tekonahka tereillä, hinta ehkä 14,95-24,95 ( en muista ) Materiaali ja väri kiva. Monikäyttöinen.

5. Off shoulder-mekko, 14,95€. Itselleni vyötäröltä hieman väljä, mutta malli on kiva. Pitänee vähän ommella pienemmäksi.

hm2

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä, erityisesti toi eka mekko olisi kiva lisä omassakin vaatekaapissa. Juuri sellainen helppo ja nopea perusvaate, jollaisia tarvitsee aina.

    VastaaPoista
  2. Tuo korkeavyötäröinen kynähame on aivan ihana :) ja kaikki muutkin istuu hyvin, mut tuota kynähametta voiskuvitella omaankin vaatekaappiin joskus.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...