lauantai 24. toukokuuta 2014

Summer !

Landellekkin on tullut kesä ^^
Tänä aamuna heräsin ennen kahdeksaa, ja menin bikinit päällä tonkimaan kukkapenkkiä. Tuli ihan helvetin kuuma :D Kerkesin saamaan rusketusrajat muutaman tunnin huhkimisesta.
Sitten istuskelin lukemassa kirjaa meidän terassilla puolille päivin, juoden kylmiä juomia. Lähdettiin kuitenkin käymään kulmilla, koska luin lehdestä että siellä olisi jotain kirpputori meininkiä :D Olihan siellä kokonaista neljä myyjää! ( Vähän eri meininki kuin Kuopion suurkirppiksellä... )

Imiksellä oli jokin kesäkauden avaus? Siellä oli monta järjestysmiestä vaikka ihmisiä ei ollut montaa saapunut paikalle. Aplooditkin taisi tulla nauhalta kun joku tyyppi kävi selostamassa sitä ohjelmaa. Eikait siinä ^^

Kävin varaamassa itselleni kirppispöydän ensiviikoksi Kruunukirppikseltä, ja sitten ostettiin kukkia meidän puutarhaan.

Join tänään kesän ensimmäisen terassilonkeron !

kesa1
Helteen vuoski laitoin kevyttä vaatetta niskaan, aikaisemman kirppislöytöni turkoosin mekon :)
kesa2 kesa3 kesa4
Meidän omenapuut on ruvenneet kukkimaan :)
kesa7 kesa5

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana mekko, ihanan värinen ja mallinen! :)
  Omenapuut on kyllä kivoja ja ulkona paistuu vaikka olisi alasti, ja varsinkin alasti. Minäkin kalmankalpea ihminen olen ottanut vähän väriä, mutta bikineissä ei ole vielä uskaltanut olla, kun ei omaa pihaa ole ja uimaan ei vielä uskalla.

  VastaaPoista
 2. Mä kuuntelinkin kotona et joku höpöttää jossain mikrofoniin, et kulmilla on muka jotain tapahtumaa, mut en tainu missata siis mitään :D
  Ihana tuo sun kampaus! Miten tuollasen saa aikaan?

  VastaaPoista
 3. HuggyHare:
  Saapi nähdä tuleeko noista meidän omenapuista mitään satoa, viimevuonna ne ei tainnut tehdä kuin kaksi omenaa, mutta sitä ennen niitä tuli aivan sairaasti. Tiiä sitten mistä se johtuu :)
  En taida kyllä tänäkään kesänä mennä uimaan, on sen verta kylmää vettä :D

  Gabi: Mulla on semmonen iso hiusdonitsi jonka ympärille on kieputettu omat hiukset :) Saa nutturan näyttämään isommalta!

  Joo ei kyllä ole turhan kovat odotukset noita Imatran "tapahtumia" kohtaan :D

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...