tiistai 15. heinäkuuta 2014

You know nothing Jon Snow

Olen lukenut Tulen ja jään laulu- kirjasarjaa, ja katsellut myös kaikki ilmestyneet jaksot Game of Thronesia. Siinäpä vasta hyvin kirjaa tulkitseva sarja :) Ei ole mennyt överiksi niinkuin True Blood :D Nimimerkillä lukenut kaikki ne kirjat.
Jotenkin oli aika loistava " You know nothing Jon Snow" repliikki, joten pienen pyörimisen jälkeen löysin ebaysta aika päheet kuoret puhelimeeni. Löysin myös saman tekstin painettuna t-paitaan, joten ostan luultavasti sellaisenkin :)
jon2
"Whiter is coming " huppari on ihan kiva, pääntie vaan on niin tiukka että pää pitää survoa läpi väkisin. Tuo teksti taas sopii tähän Suomen ilmastoon loistavasti. Kesälläkin sataa jäätä. Olisi ollut fiksummin suunniteltu huppari, jos edessä olisi ollut vetoketju, ja takana tuo printti. Mutta en löytänyt muunkaanlaista, niin tähän on tyytyminen. Tykkään siitä koska se on kivan harmaa, ja materiaali on sopivan paksua.
jon1

3 kommenttia:

 1. Heenoja ♥
  Noi lauseet on kyllä niin hyviä ja joo sopii suomeen tuo starkien lausahdus oikein hyvin. >___<

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 2. Moikka, otin sun ja kaverisi asuista pari kuvaa Ropeconissa ja ne löytyvät nyt blogistani. Olisin kysynyt kuvien lisäämisestä ensin, mutta postauksella oli aika kiire, kun olin tapahtumassa mukana median edustajana. Toivottavasti ette pahastu, kommentoikaa postaukseen, jos haluatte kuvanne pois!

  http://belsissa.blogspot.fi/2014/07/ensimmainen-ropecon-kaynti.html

  VastaaPoista
 3. Heips! En tietenkään pahastu kuvien julkaisusta :) Kävin katsomassa blogiasi, vaikutti mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...