perjantai 8. elokuuta 2014

Minna Parikat

Viimeksi kun kävin Helsingissä, kävimme ystäväni kanssa myös Minna Parikan liikkeessä.

Löysin sieltä kahdet upeat kengät. Kenkien nimi on Hile, ja ostin ne punaisena ja mustana. Kengät ovat kiiltonahkaa ulkoa, ja nahkaa sisältä. Kengät oli tarjouksessa 80e, ovh 260€. Kengät ovat hyvin sirot ja naiselliset, ja pysyvät hyvin jalassa. Inhoan sellaisia korkkareita jotka hölskyy jalassa. Ja niin käy melkein aina jos niissä ei ole mitään remmejä, kuten näissä.

Kengät mustana: minna1 minna6 minna7
Kengät punaisena :
minna2 minna4 minna5
Laitan vielä muutaman kuvan aikasemmin ostamistani Raqueleista. Omani ovat tavallista mustaa nahkaa, mutta katselin näitä liikkeesä myös kiiltonahkaisina ( punaisina että mustina ). Valitettavasti minulla ei ollut kolmeasataa euroa ylimääräistä, jotta olisin voinut sijoittaa niihin :) Ehkä joku toinen kerta.
minna3 minna9 minna10

3 kommenttia:

 1. Upeat kengät kaikki kolme :O Varsinkin noista punaisista tulee sellainen "vixen/viettelijä" viba. Noita viimeisiä taas voisin käyttää itsekin ihan jokapäiväisinä, näyttävät paitsi kauniilta myös mukavilta jalassa :)
  Ja täälläkin tuntuvat kaikki korkkarit aina lonksuvan, jos ei ole remmejä ja joskus niidenkin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Onko nämä oikeasti niin mukaat jalassa, kuin väitetään?:O

  VastaaPoista
 3. Oijjoijjoijjoi ❤ ❤
  Iiiihania! Oi että! *___*
  On muuten tosi hankala löytää istuvia kenkiä, sellasia, että oikeasti on hyvä lesti ja kenkä pysyy jalassa, eikä lömpsy ja lompsu ilman remmejä.
  Laatu!

  Kävelin helsingissä sattumoisin ton liikkeen ohi, mutta en uskaltanut mennä lähellekään. Valitettavasti ihan liian kaukana omasta hintatasosta. :(

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...