maanantai 2. tammikuuta 2017

Christmas 2016

Vuoden 2016 joulu oli ehkä elämäni huonoin.
Johtuen siitä, että olin kuumeessa :/ Yleensä olen saanut olla terveenä, mutta nyt koko joulu meni sohvan tai sängyn pohjalla maaten.
Lääkkeiden avulla sain kuumeen laskettua muutamaksi tunniksi, joten kerettiin käydä viemässä kynttilät haudoille.

// Christmas 2016 was probably the worst of my life. It's because I had a fever. Usually I have been able to be healthy, but now I had to lie on the couch ( or bed )all the time.
I got the fever down with the help of a medicine for a couple of hours, so we were able to visit the graves.

Meillä on musta tekokuusi ^^
We have a black plastic Christmas tree ^^
joulu5 joulu6
Rumin villapaita ever
// The ugliest sweater ever
joulu1
Joulusapuskaa oli riittämiin, ainut että mikään ei maistunut miltään.
// We had a lot of food, but I was not able to taste anything.
joulu4
Joululahja saldo:
Sain upean Suomessa valmistetun laukun joka on herkullisen punaista kiiltonahkaa. Pitäisi kestää isältä pojalle, tai siis äidiltä tyttärelle :)
Laukkuja saa tilattua täältä --- > Sulokas
// My presents:
I got fancy red leather bag which is made in Finland. It should last from father to son, therefore, mother to daughter :)
lahja4 lahja5 lahja6 lahja3 lahja7
Sain myös toivomani Kalevalakorun. Minua noin yleisesti ottaen vituttaa kaikki julkkis korut mitä ne tekee, mutta tämä Duudsoneiden rannekoru on muotoilultaan siedettävä, koska se muistuttaa nuolen kärkeä. Inhoan ainoastaan kliseistä tekstiä joka on painettu isolla korun toiselle puolelle " Live your dream". Aion käydä peitättämässä sen korusepällä.

// I also got the piece of Kalevala jewellery that I wanted. Usually I can't stand all these celebrity jewels they're making but the design of this "The Dudesons" bracelet is bearable since it resembles an arrowhead. I only hate the cheesy text imprinted on the other side of the piece of jewellery. It says "Live your dream" and I'm going to have it covered by a goldsmith.
lahja1
Sain toivomaani Lancomen kasvojenpuhdistus ainetta, sekä huivin jossa on kirsikoita.

// I got what I wanted: facial cleanser from Lancome, and a cherry scarf.
lahja9
Paketista kuoritui esille vaatteita, kuten tartan mekko, kaksi kynähametta ja polkadot paita. Tartan mekko ja musta kynähame sydäntaskuilla on Collectifin, tartan kynähame on Hellbunnyn.

//I got new clothing such as tartan dress, two pencil skirts and polkadot shirt. Tartan dress and black pencil skirt are from Collectif. Tartan pencilskirt is Hellbunny's.
lahja8 jooooooo

3 kommenttia:

  1. Mukavia lahjoja olet saanut, olen käynyt paikan päällä aina tasaisin väliajoin kuolaamassa noita Sulokkaan laukkuja, kun ne tehdään kotikaupungissani :) Sini (perustaja/laukun- ja kengäntekijä) on myös oikein mukava persoona.

    Ihania myös nuo vaatteet, tuota Hell Bunnyn hametta on tullut kaheltua itekin. Sopisi mukavasti vaatekaappiini ja tuo hamemalli on muutenkin tosi mukava päällä.

    VastaaPoista
  2. Elisabet: Kiitos, se on kyllä hieno :):)

    HuggyHare: Itse olen kuolaillut sitä punaista kiiltävää mummokäsiveskaa, mutta pitää kyllä miettiä kaksi kertaa onko vara laittaa 400€ sellaiseen :) Toisaalta laatuun olisi kivempi panostaa, kuin määrään.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...