lauantai 10. tammikuuta 2009

New Rock kengät

Photobucket

Ostin ne Pazzoosta alesta :) Kivat uudet talvikengät

5 kommenttia:

 1. Onpa söpöt popotukset! Itellä jääny kenkien ostelu aika vähäselle, tosin kaikkea (ihan kaikkea) muuta on tullu sitten yllin kyllin hankittua! :P
  Ootko muuten koskaan löytäny netistä tai jostain vastaavasta 20cm platformeja? New rock tietääkseni ainakin valmistaa niitä, mutten ole löytänyt mistään!! :( Nimenomaan haen niitä tasapaksuja plättäreitä tai sen tyylisiä.. helpompi kävellä.

  VastaaPoista
 2. www.pennangalan.co.uk ainakin valmistaa vaikka minkälaisia kenkiä, ne myy myös newrock kenkiä, itse olen ostanut tuolta varmaan kymmenet kengät :)

  VastaaPoista
 3. Joo pennoja miulta löytyykin kaapin uumenista suurinpiirtein kymmenen paria, demoniaa sitten vähän enemmän.. Noissa pennoissa on ollut korkeimmillaan 16cm se platformi, mut mie tahon yli 20! :D Suuruudenhulluutta, mutta mie oon niin lyhyt että tarttee lisää pituutta..
  Ite en ainakaan tuolta pennangalanin virallisilta sivuilta bongannut yksiäkään + 2ocm korkoisia. :S

  VastaaPoista
 4. Itelläni taitaa olla yhet korkkarit joissa korkoa on n. 20 cm , mutta ne tais olla ihan pleaserin kengät... en usko että pennangalan valmistaa niin korkeekorkosia kenkiä, mutta voinhan sieltä kysyä, ne voi tehdä malleihin muutoksia asiakkaan pyynnöstä :)

  VastaaPoista
 5. Pitänee kysyä!
  Itellä taitaa korkeimmat korkkarit (pleaserin, ylläri) olla just ja just sen 18cm, mutta niillä ei kyllä arkena oikein helpolla kävele.. Mieluummin sitten niitä tasapaksuja! :) Pitänee kysästä, josko pennat valmistaisivat tosiaan korkeampia..

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...