keskiviikko 30. tammikuuta 2013

New Heels and Leather Corset

Tilasin kerran Backstreetistä vyötärökorsetin, mutta se tilaus ryssittiin kyseisessä puljussa ihan totaalisesti; Ne olivat myyneet sen jollekkin toiselle, ja minun kokoja ei enää ollu -.-' Joten sain sieltä vain rahani takaisin, en korsettia :(
Mutta onni onnettomuudessa; Löysin saman korsetin goottikirpulta oikean kokoisena :)
Korsetti on aitoa nahkaa, ja tuntuu tukevalta. Mukana tuli myös kätevä säilytyspussi! ( Minun pitäisi ommella semmoiset kaikille korseteilleni, koska tuolla kaapissa ne narut vaan menee ihan solmuun keskenään -.- )

nahkakorsu1 Tuota alla olevaa läppää on vaikea saada suoraksi kun korsetti on kiristetty :(
nahkakorsu3
Paita ja koru on tilattu Restyleltä.
nahkakorsu2
Uudet nahkaiset niittikenkulit ovat Jeffrey Campbellin tuotantoa :) Niissä on " oudot" kaarevat korot. Kengät on Nelly.comissa tarjouksessa :)
nellymekko3
Btw, Katsoin eilen elokuvan nimeltä In Time, jossa näyttelee mm. Justin Timberlake. Ne jotka ovat katsoneet elokuvan, tietää että aika on rahaa konkeettisesti. En voinut olla miettimättä minä varmaan olisin jo kuollut :D Sen verran kova olen tuhlaamaan. Elokuva oli mielestäni tosi hyvä, suosittelen ^^


Once I ordered a leather corset from Backstreet, but my order was failed because they had sold my piece to someone else.. and my size was sold out -.-'
So I just got my money back from there, not a corset.
But a blessing in disguise, I found the same corset from seconhands, and it was right size ! Corset is made of real leather, and feels solid. I also got with it handy storage bag! (I should sew bags for all my corsets, because strigs goes node with each other)

Btw, I looked yesterday, a movie called "In time". There is acting inter alia Justin Timberlake. Those who has seen the film, knows that the time is money, concrete. I could not help wondering that I woud be probably dead allready :D Im very good at spending money. ^^ I think the movie was really good, I recommend ^^

12 kommenttia:

 1. kivoja ostoksia! oon aina kyselemässä noista kengistä (kun oon niitä täydellsiä pikkukenkiä ehtimässä) mutmut. siulla kun on kaiketi iron fistin korkkareita myös (?) niin onko noissa JC:n kengissä se jalan kaari yhtä omituinen kuin fistin valmistamissa vastaavissa? oma jalka on sen verran oudon muotoinen, että iron fisteissä se kaari tuntui alkavan väärästä kohdasta, ja tästä syystä koipi jäi sisäsyrjältä ilman mitään tukea ja kävely oli huteraa. Nuo niittihirmut ovat kauniit :P

  VastaaPoista
 2. Insanity: Onko sulla kaareva jalka? Siis että on jalkapohjan tuo sisempi puoli semmonen, ettei mee ihan maahan eli ei oo lättäjalka?

  -

  Vähänkö kävi hienosti korsetin kanssa! :D
  Mulla on joskus ollu kans backstreetin tilauksessa nihkeyksiä, oli myös loppunut tuote kesken. Itse liikkeessä tykkäsin asioida, etenkin aletangolla, vielä kun se oli Treellä.

  Toi korsettien säilytyspussi onkin hyvä idea. Tumma tausta syö ehkä hieman asua, mutta ihana silti! ^__^

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen asukokonaisuus ja mitkä kengät :)

  VastaaPoista
 4. Olen kuolannut samaa paitaa Restylellä, mutten ole tilannut hirveiden postareiden kammossa. Viitsisitkö kertoa millaisia postareita olet joutunut maksamaan ks. nettikaupasta tilatessasi? :)

  Sohvasi on kaunokainen. Harmi ettei vastaava mahtuisi omaan kämppääni.

  VastaaPoista
 5. Although you look as spectacular as always in the pictures, my sigh suddenly jumped to the curtains, I don't know why. Maybe is the gorgeous matching between them and your cute brooch.

  Anyway, I totally loved this outfit and images. Really elegant!

  VastaaPoista
 6. ihana asukokonaisuus ja aivan mielettömät kengät!!!^^

  VastaaPoista
 7. Kaunis asu! ^^♥ Tuli muuten mieleen, että korsetithan voi pujottaa dustbagiin, miulla ainakin niitä on jäänyt iso kasa tuonne vaatehuoneen hyllylle oottamaan, kun en kaikilla kengillä niitä käytä. :) Ainakin Nellyltä tilattujen kenkien mukana yleensä on niitä pussukoita melkein joka laatikossa,mutta hyvin käyvät esim. laukuille, asusteille, hiuslisäkkeille ja niille korseteillekkin. :)

  VastaaPoista
 8. I love your blog! You always show awesome outfits. <3

  VastaaPoista
 9. Insanity: Minulla on parit Iron Fistin korkkarit, semmoset korkeakorkoiset jotka on avinaiset edestä... Ne on minusta olleet ihan hyvät käytössä, tosin jos kävelee kaupungilla kävelee pitkään rupeaa jalkoja kivistämään, mutta niinpä taitaa käydä kaikkien korkkaireden kanssa. Nämä uudet niitti-ihanuudet tuntuu ihan ok:lta jalassa, tosin en ole kävellyt vielä pidempiä matkoja :)

  Sasetar: Itse tykkäsit käydä myös tampereella että helsingissä, jopa jyväskylässä Backstreetissä, mutta nytpä ne kaikki taitaa olla lopettanut. Harmin paikka, helsingissä ei siis ole kuin joku Morticia jäljellä :( Ja Cybershop.
  Ale-laarit on ehkä maailman ihanimpia paikkoja :D:D

  Suski: Kiitos! Kenkulit ovat kyllä aika ihanaiset ^^

  Hannabella: Restyle on kyllä semmonen kauppa että kaikkee ylimääräistä joutuu maksamaan... itse oon tilannut monta vaatetta ja laukkua kerralla niin postit maksaa huimat 30€ + sitten paypalin joku ihme vero 2% koko paskasta. Mutta luulisi että yksi paita saataisiin suomeen paljon halvemmallakin :)


  VastaaPoista
 10. Violette B.
  Thank you ! The curtains are actually new, I bought gray curtaines because our living room is very gray anyway... the only exception is my pink couch.
  I think curtains might be little bit too restless for photos, because they have big patterns.

  Werewolf: Kiitokset! :):)

  Vivian: Haa niinpä muuten onkin! Pitääpä kaivella niitä esille niin ei tarvitse ryhtyä ompelupuuhiin :D
  Kiitos tästä hyvästä keksinnöstä!

  VastaaPoista
 11. Vulcan_Butterfly: Thanks! Me too, I cant wait summer when I can use them ^^

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...