keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Epic Gothic Medieval Dress !

6 13 5 18 15 7 10 9 8 4 2 14 12 16
Dress: Designed and sewn by me.
Necklase: Alchemy Gothic: Marie Antoinette
Mask: H&M

10 kommenttia:

 1. Truly EPIC dress! You are really talented! I wish I had the patience to learn how to sow...

  VastaaPoista
 2. Ei voi ku sanoa että WAU!!! Aivan mieletön puku o_O <3 Olet kyllä äärettömän taitava ja tuohon on varmasti tuhraantunut äärimmäisen paljon kangasta ja aikaa! Ihailen suuresti!

  VastaaPoista
 3. Oh my gothness!!! The dress is absolutely fabulous, amazing and beautiful! Hard to find all the positive words about it. You are so talented and it fits like a dream. <3

  VastaaPoista
 4. Miten niin medieval (=keskiaikainen). Kokonaisuutena ja yksityiskohdiltaan asu edustaa huomattavasti myöhäisempää aikakautta. Vaatetuksen historiaa lukeneena pakko kommentoida.

  VastaaPoista
 5. SiiSii Seppänen :

  Jos olisit lukenut otsikon kunnolla alusta loppuun olisit huomannut myös sanan
  " Gothic" siellä.

  Nykyajan gootit on 1900 -luvun loppupuolella tullu ilmiö jossa viininpunainen ja musta ovat hyvin yleisiä värisävyjä. Goottimuodissa niin sanotut " liehuke hihat " ovat yleisiä koska tyyli ottaa vaikutteita myös victoriaanisesta pukeutumistyylistä.
  Materiaalikin osuu nappiin mekossani koska se on samettia ja satiinia, juuri niitä mitä yleensä goottipukeutumisessa yleensä käytetään.

  Toisinsanoen en missään väitä tehneeni tyylipuhdasta keskiaikaista mekkoa, vaan se on monen eri tyylin summa. Jäikö sinulta kenties oppitunti väliin noin "vaatetuksen historiaa lukeneena" ?

  VastaaPoista
 6. linnea-maria:
  Thanks! It took me a lot of time to make the dress, but Im happy that is finally ready!
  It is a kind of therapy for me, clothes design and sewing :)

  VastaaPoista
 7. Werewolf:
  Kiitokset!!
  Kyllähän näihin " mahtimekkoihin" menee aina kangasta aika paljon, joten niitä ei yleensä tule tehtyä kovin usein :)
  Minusta on vain mukava puuhastella aina jotain uutta, ja ottaa niistä sitten tyyliin sopivia kuvia.
  Äitini sanoi mulle joskus pienenä että minä olen syntynyt väärälle aikakaudelle :)

  VastaaPoista
 8. LaDomna: Thank you! :)
  I think that sewing is the world's easiest ability to learn, it just take some time and nerves :D And as a hobby it is common and a there are a lot of courses available :)

  VastaaPoista
 9. Ermagerd, miten kaunis asu! Poikaystävällekin piti kiekua, että kaho, kaho miten nätin mekon se on taas tehnyt. Rakastan tuota tyyliäsi ja sitä miten saat sametista (joka on monissa "normiasuissa" vähän mauton materiaali) noin upeita luomuksia aikaan.

  Pakko myös kommentoida tuohon keskiaikaisuudesta nillittämiseen, että toki minäkin ajattelin ekana, että onpas ihanan viktoriaaninen asu, mutta jos niin kuin yleisesti ottaen ajattelee goottiutta niin ei tuossa medieval gothic -kuvauksessa ole mitään vikaa. Muun muassa googlen hakutuloksilla tulee näitä enemmän kuin niitä "oikeita keskiaikaisasuja", ja keskiaikakin on iso käsite varsinkin puhekielessä. Kuka rupeaa nillittämään, että 1500-luvun vaatteet on oikeasti renessanssia eikä keskiaikaa, jos haluaa etsiä tietyntyylisiä inspiraatiokuvia?

  Sitä paitsi kaikki ihmiset ei ole perehtyneet eri aikakausiin, joten yleisen luettavuuden vuoksi mielestäni keskiaikatyylinen gootti on ihan jees kuvaus. Goottiudessakin on niin monta eli alakategoriaa :)

  VastaaPoista
 10. HuggyHare:
  Noh, netissä olen huomannut sen että jotkut saa suuret kiksit siitä että pääsee pätemään jostakin ^^

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...