tiistai 24. helmikuuta 2009

Keikkapaitaa ja löytöjä !

Heipähei!
Tulipa käytyä Tarotin keikalla ja paita sieltä tarttui mukaan, poikaystäväni sen minulle osti sieltä. Hintaa paidalle tuli 20€, itsestäni aika kova hinta pelkästä t-paidasta, mutta lukeehan siinä sentään lempibändini nimi: Tarot. En ole itse mikään bändipaitojen ystävä ( ilmaista mainosta bändille ja siitä täytyy vielä maksaa) mutta olen silti tyyttyväinen tähän paitaan.

Photobucket


Shoppailen ebayssä, ja ostin itselleni päivänvarjon, ja viuhkan. Hintaa näille tuli sellaiset 25 $ yhteensä, mikä ei ole oikein mitään. Mielestäni samoja tuotteita myydään esim: Bellemodestella, mutta jo pelkkä viuhka maksaa siellä yli 20€ ja päivänvarjo yli 40€?

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Sitten tilasin jostain nettikaupasta tällaisen kalenterin, ilmeisesti joku nuori nainen on tehnyt noita kuvia. Kalenteri ei ollut sellainen kun luulin, tuosta irtoaa sivut suunnilleen pelkästä hipaisusta. Olisin halunnut kunnon taskukalenterin. Ja kuvat ovat vähän liian teinimäiset, verta tulee jokaiselta naiselta suusta ja ties miestä.

Photobucket

Sitten löysin Lindexiltä tämän ihanan korsettimaisen alusasun! Viimeinen minun kokoani, ja pakkohan se oli saada, pakotin poikakaverini ostamaan sen. Hintaa tuli tälle 14.90€

Photobucket

1 kommentti:

  1. Keikkapaidathan on kivoja! :D
    Ite ostin kanssa vähän täydennystä bändipaitavarastoon, nyt niitä löytyy joku 20 kappaletta oletettavasti..
    Tuo päivänvarjo on kanssa söpö.
    Ite kattelin saman tyyppistä joskus morticialta hintaan "60€" halpaa kuin saippua :D

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...