keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Marsu päivitys!

Saanen esitellä rakkaat marsuni teille; aloitan perheen uusimmasta tulokkaasta, eli Ruskasta :)

Ruska syntyi 2.3.2010 , ja nimi tuli sen luonteesta ja turkin väristä. Ruskasta pitäisi kehittyä pitkäkarvainen marsu.
Ruska painaa tällähetkellä 307g.


Seuraavana esittelyssä on Inka, toiselta nimeltään Päärynätäti ( viitaten hänen hyvinkin päärynämäiseen muotoonsa), Joka on ollut tässä laumassa pisimpään, vaikka ei olekaan vanhin yksilö. Inka syntyi 13.07.2007 Turussa, josta kävin noutamassa sen muutaman kuukauden ikäisenä vauvana. Inka painaa tällähetkellä 1175g. Pienenä Inkaa kutsuttiin Tintiksi, koska marsu vauva oli hyvinkin piskuinen.
Inka on luonteeltaan sävyisä, ja kiltti, hän viihtyy sylissä ja tykkää piiloutua mahdollisimman pieniin paikkoihin. Inkasta löytyy kyllä huonotkin puolensa, jostain syystä hän tykkää syödä aina kaikkea sellaista mitä ei pitäisi :D Kuten korsettien nyörit on kadonneet Inkan massuun.
Seuraavana esittelen lauman jäsenen nimeltä Kuja. Kujan turkki on upea harmaa, ja otsaan häntä on ilmeisesti ammuttu vauvana, koska siinä on reikä ( heh heh ). Kuja tuli minulle aikuisiällä sisarensa Maseman kanssa, ja oli hyvinkin likainen ja erittäin laiha. Onneksi tilanne on nyt korjattu, sillä Kuja painaa toisiksi eniten koko laumasta, eli 1308g. Kuja on syntynyt 27.04.2006.
Kuja on luonteeltaan eniten ihmisläheinen. Otan Kujan kanssa yhdessä päiväunetkin, jolloin Kuja-possu nukkuu kainalossani. Sylissä hän viihtyy myös pitkiä aikoja, ei tappele tai kiistele muiden marsujen kanssa.
Viimeisenä esittelen lauman lihavimman naaraan, joka taitaa olla myös johtaja. Masema painaa huimat 1350g, on luonteeltaan hieman ärhäkkä eikä erityisemmin tykkää olla sylissä, toisinkuin kaikki muut jäsenet. Hän on syntynyt sisarensa tavoin 27.04.2006.Sitten näytän lauman edesmennen johtajattaren nimeltä Ronja. Ronja oli aivan mahtava marsu, hieman hassahtanut ulkonäkö teki hänestä upean, toinen pullottava silmä katseli maailmaa uteliaasti. Hän oli kiltti, ihmisrakas, tykkäsi olla sylissä ja katseli Inka vauvan perään ja opetti tavoille. Ikävä on rakasta Ronjaa <3 Ronja syntyi 27.07.2005 ja kuoli 06.07.2009. Kuollessaan hän oli vajaa 4 vuotias. Ronja tuli yhdessä kasvattajalta Turusta Inkan kanssa.


Marsujen asuintilat:

Pidän rakkaita marsujani vapaana, ja niillä on lelulaatikosta tehty mökki jossa he nukkuvat. Mökkiin on kiinnitetty seimi heiniävarten, paikka juomapullolle ja suolakivelle löytyy. Alusina käytän vanhoja pyyhkeitä, jotka pesen niiden mentyä likaiseksi. Ei siis tule ylimääräisiä kuluja puruistakaan. Marsut tykkäävät juoksennella lattialla mielinmäärin, eivätkä ne syö sähköjohtojakaan.Näin marsut meilläpäin touhuilee:


Porsaita äidin ootte kaikki <3<3<3

8 kommenttia:

 1. Ihania marsuja <3 Tuli heti parempi mieli kun luki näin fantsun postauksen :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita marsuja sulla, Kujan väritys sai suorastaan haukkomaan henkeä. :)

  VastaaPoista
 3. Tuolla ensimmäisellä marskilla on sievän värinen turkki <3

  VastaaPoista
 4. voi pienet nutunat <3 tuo harmaa on aivan ihana <3

  minäki tykkäisin niin pitää pupuliani vapaana aina mutta sitä pitää vahtia het sitte koko aika ku se taas tykkää järsiä sähköjohtoja (ja jos ne nostaa ylös sen ulottuvista ni se väkisin ne jostain repii suuhunsa.. en käsitä) mutta ihana että sinun vauvvat saa olla vapaana <3

  VastaaPoista
 5. uusi mursusi on rakkauspakkaus<3
  haluan tulla pian käymään luonasi<:

  VastaaPoista
 6. Ihania kuikuttajia, minultakin löytyy marsupossuja neljä kappaletta. :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...