maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sisustusjuttuja

Aika monilla olen nähnyt nämä ikean kehykset seinällään, mutta kuinka moni älysi laittaa sinne peilin?Peileillä saa huoneseen " lisää tilaa " ja ne ovat kaunista katseltavaa. Tässä peili joka on samaa sarjaa sänkyni kanssa.
Kynttilät. Minä rakastan kynttilöitä ja siihen liittyvää tavaraa. Kirppareilta saa hienoa tuikkuastioita ja kynttelikköjä muutamilla euroille. Ne piristävät kovasti kämppää ja tekee siitä kotoisamman :)

Tämä romanttinen kello on peräisin jyskistä, hintaa oli ehkä 13€. Siinä on toimiva kello molemmilla puolilla.
Jopa hengarit voivat olla sisustuksellisia; ostin tällaisia " antiikki" hengareita 3kpl kirpparilta, hinta oli 3€/kpl
Verhoja voi kiinnittää muihinkin paikkoihin kuin ikkunaan; itselläni kulkee verhotanko pitkin seinää. Tanko maksoi 1€/kpl ikeasta, joten se ei ollut hinnalla pilattu. Jos ei ole mahdollista maalata huoneen seiniä, tylsän valkoisen saa verhoilla helposti piiloon. Halpoja verhoja löytyy Jotexin sivuilta, ja niitä voi ostaa myös metritavarana.Taulut tuovat seinille ilmettä, ja nämä kultareunuksiset taulut löysin kirpparilta hintaan 1€/kpl. Taulujen aihe ei välttämättä ole mikään älykäs, mutta sointuu hyvin sohvani ja sohvapöydän kanssa. Sohvapöydän löysin kirpparilta hintaan 20€Kuva sohvastani:Ostin nämä kaksi taulua Helsingin galleriasta 13€/kpl. Ne ovat pelkkiä printtejä, mutta kelpaavat minulle.
Erilaisilla koriste-esineillä tuodaan paikkoihin erilaisuutta, kuten tämä saippuan pidike 6€ ja vessapaprirullan pidike 6€, ei löydy nimittäin kaikkien vessoista :)
Nukkeja voi leikki-iän jälkeen käyttää koriste esineenä. Itselläni gootti bratz nukkeja löytyy kirjahyllystä, ja vähä tuunattu posliininukke vanhasta lintuhäkistä jonka löysin kirpputorilta hintaan 20€

Astiat ovat sisutuksellisia, itselläni on hopeoitu kahvitarjoiluastiasto johon sisältyy kahvikannu, kermakko , tarjotin sekä sokerikuppi. Teetarjoilun voi myös suorittaa kauniisti ruusukuvioisista astioista joissa on kultareunukset.

Kattoon voi koukulla helposti laittaa roikkumaan vaikka mitä, kuten minä tämän koristeellisen kattokruunun.
Huomatkaa kenkätelineeni ;)


4 kommenttia:

 1. Kaikista jutuista ehkä ihanin oli tuo kenkäteline! Olen itse haaveillut omistavani joskus jotain vastaavaa, mutten ole vielä saanut aikaiseksi edes suunnitelmia. Monesti tosin on sattunut silmään verholaudan päällinen. Ei ehkä kuitenkaan kaikkein kätevin vaihtoehto pienelle ihmiselle.. :D

  VastaaPoista
 2. Varsin innovatiivisia sisustusratkaisuja sinulla, hyvin käytännöllisiä, mutta silti mielenkiintoisia! Suosikkini olivat juurikin tuo katonrajassa kiertävä kenkäteline ja verhot seinillä, mitä molempia olen itsekin harkinnut omaan kämppääni. Tuo sohvasi ja sohvapöytäsi - aivan mielettömän upeita! Saako udella mitä olet sohvasta maksanut? Olen nimittäin katsellut vastaavia vanhoja sohvia kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa, ja kiinnostaisi tietää mitä muut ovat maksaneet moisista ja mitä siis kannattaa maksaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteistanne :) Maksoin sohvasta muistaakseni 350-450€ välistä.

  VastaaPoista
 4. Asuntosi on varmasti ihanan näköinen, kauniita ratkaisuja kaikki. Etenkin sohva ja seinälle kiinnitetyt verhot näyttävät valloittavilta. Itselleni jäi hieman epäselväksi, että oliko sohvakin hommattu kirpparilta vai mistä? Pitäisi varmaan itsekin yrittää säästää rahaa sisustukseen ja olisi ihan kiva jos joskus omistaisi noin paljon kenkiä, että tarvitsisi noin pitkän kenkähyllyn... :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...