tiistai 27. heinäkuuta 2010

Mammonaa maailmalta

Tämän ihanan kauluspaidan löysin Helsingin backstreetin alerekistä, todella upea! Rakastan violettia tartan kuosia ja pvc-tereittä paidassa :)
Paidasta löytyy nepparit edestä sekä hihansuista. Tosi hyvä löytö!

Harvemmin käyttelen t-paitoja muutoin kun kotivaatteina, mutta tämä raasu pupupaita iski silmääni Tampereen Backstreetin alerekissä, se oli pakko ostaa kotiin turvaan! Jouduin sitä kylläkin pienentämään koosta L kokoon S , mutta se oli sen arvoista :) Takana on myös kiva nyöritys ja niskan tuuletus aukko:D


Tälle Queen of darknessin topille jäi hintaa vajaat 14€ alerekissä killuessaan ja sain Lumouksen yhteydestä siitä vielä -20 % lisäalennuksen :) Koot olivat tajuttoman pieniä, piti ottaa koko L joka sopi :(
Toppi on kaunis ja siinä on pitsisiä osuuksia joista näkyy vain iho läpi :)

Tämä kaunokainen löytyi huuto.netistä hintaan 25€. Kissakuosi on suloinen ja vähän muistuttaa Jungbluthin kissakuosisia korsetteja :)
Vaaleanpunaiseen villitykseen löysin kauniin neuleen kirpputorilta hintaan 2€ ja punaisen polkadot vyön sain ystävältäni Maijalta.


Ostin Kuopion lopettavasta pazzosta nämä valkoiset korkkarit, niille taisi jäädä hintaa peräti 10€. Harmittaa, se oli ainut järkevä kenkäkauppa täällä josta ostinkin jotain.


Btw, nykyään myyn itsetekemiäni vaatteita ja muita tuotteita etsy.comissa. Sieltä löytyy myös muiden tekemiä upeita koruja ja vaatteita!

http://www.etsy.com/shop/Ventovir

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...