tiistai 31. elokuuta 2010

Kumivaate on periaate

Harmi ettei suomessa järjestetä enemmältikin noita " pervobileitä" joissa pukeudutaan kumivaatteisiin. Tuntuu jotenkin turhan räyhäkkäältä lähtä tavalliseen baariin kumipuvussa.
Kumivaatteet kuvissa olen tehnyt itse lukuunottamatta pitkiä mustia sukkia, jotka on ostettu jostain pyllykaupasta, sekä sukkanauhaliivejä.
Kumivaatteet on ihania <3 Niiden pinta on ihoa vasten viileä, ja se kiiltää voimakkaasti.5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! En ole ihan varma tuntisinko itse oloani kotoisaksi kumivaatetuksessa, mutta ainakin se näyttää todella hyvältä niiden mallien/ihmisten päällä, joiden olen nähnyt sitä käyttävän :D

  Laitoin muuten tuohon vaatemyynti -entryysi kommenttia, en tiedä luitko. Siitä Fan+Friendin paidasta tiedustelisin. Olisin kovin kiinnostunut siitä, mutta 30 euroa on pikkuisen kirpeä hinta paidasta köyhälle opiskelijalle. Olisiko minkäänlaisia tinkimismahdollisuuksia olemassa? :) (Jos haluat ottaa yhteyttä asian tiimoilta niin minuun voi ottaa yhteyttä blogini kautta tai meilitse osoitteeseen sabujuntunen (at) hotmail.com)

  VastaaPoista
 2. Hei, nyt on pakko kysäistä että mistä olet hommannut korsetin kaavat, vai oletko ottanut ihan jostain toisesta korsetista? Pitäisi alkaa väsäilemään ensimmäistä omatekoista. o.O

  VastaaPoista
 3. Korsetin kaavat teen itse, mutta tuohon aikaan oli kyllä Hc:llä töissä joten lainasin niitä sieltä.

  VastaaPoista
 4. Onhan noita bileitä aika paljon loppupeleissä vuoden aikana. Seuraavat isommat on muistaakseni marraskuussa Jyväskylässä ;)

  Latex on pop, tosin hieman hankala materiaali arki/normi käytössä ja hiostaa ihan vähän vaan :D

  VastaaPoista
 5. Sally: Tilasin sen paidan fan+frendiltä aikoinaan, se maksoi yli 30€ + postit + tullit päälle... katsotaan jos joku muu on siitä kiinnostunut ennekuin lasken hintaa :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...