maanantai 16. elokuuta 2010

Baarikäyttäytyminen

Joillakin ihmisillä tuntuu olevan vielä tuo baarikäyttäytyminen hakusessa; Olinpas tuossa viikonlopulla Henryspubissa, join siinä ihan rauhassa lonkeroa erään miehen seurassa, niin kohta tulee sen äijän joku työkaveri ( +50v nainen ) uhoomaan minulle että " Sinussa ei ole kyllä mitään aitoa!! Tekoripset ja tekotukkakin on, ei niin mitään aitoa!!" minä olin että jassoo, että tällainen täti. Mutta eipäs se voinutkaan jättää asiaa siihen vaan piti ruveta haukkumaan huoraksi siinä kaikkien ihmisten edessä. " Sinä olet HUORAA!!!"
Eli, jos sulla on minihame = Huora. Näin.
En kyllä vieläkään tiedä että mikä sitä tätiä harmitti, mutta ottaa vähän päähän tuollainen käytös... luulisi että sitä tuohon mennessä olis ehkä oppinutkin jotain käytöstapoja. Meni vähän ilta pilalle :/ Kummallista tulla huumataan naama punasena tuntemattomalle ihmiselle.
Ehkä sitä harmitti että minä olin nätti nuori tyttö ja se oli vanha kurppa kääkkä, joten minä sanoin että " ja sinä oliet 50 vuotias eukko jolla ei käy flaksi " Siitähän se vasta pillastui.


Tässä jotain piristäviä hankintojani :

Lipin kauluspaita huudosta, 30€


Kivat demonian/pleaserin kengät Pazzoon alesta, hinta 37€

8 kommenttia:

 1. Joo tollasia mielenkiintosia keski-ikäsiä kateellisia ämmiä näyttää olevan ainakin joensuus baarit pullollaan :/ Ei minkäänlaisia käyttäytymistapoja vaik on kuinka vanha jo..Lohduttaudu sillä että se tosissaan oli pelkästään kateellinen ja oo ylpee omasta ulkonäöstäs ^^

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, miten tuollasta voi sattua :D Idiootteja maailma täynnä. Itsekin Henkassa käyn harva se ilta, eikä koskaan ole kukaan tullut avautumaan; ehkä en ole tarpeeksi huomiota herättävän näköinen...
  Mutta joo, ei tuollasista kannata välittää, sinä olet tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Monen naisen kohdalla voisi sanoa ettei ole ns. mitään aitoa, on push up -liivejä, hiuksiä värjätään, meikataan.. Vaikka pyrkisi luonnollisen näköiseen lopputulokseen niin yhtä epäaitoa se minusta on kuin esimerkiksi joku rajumpi hiusväriväri tai meikkikin. Ulkoisen vastaheränneen näköisen aitoiden sijaan voi vaikka koittaa keskittyä sisäiseen aitouteen tj. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät, tykkään tosta paidastakin :).

  VastaaPoista
 5. nuo keski-ikäset ne tuntuu olevan pahimpia.. kerran hyvin rajusti lävistetylle ex-poikaystävällenikin tuli joku pukumies ja hänen vaimo valittamaan ja sanoivat ettei tollasella ainakaan töitä voi olla.. HYVÄ HYVÄ!

  VastaaPoista
 6. onneks en käy baareissa.. hajoisin iha täysin jos joku tulis tollee ilkeilemään :C se on kumma ku viimeiset käytöstapojen rippeetki katoaa het humalassa.. (siks en käy baareissa ku en niitä humalaisia kestä)

  VastaaPoista
 7. OIKEIN sanottu sille kurpalle! Sitähän se itse kerjäsi. Todella mielenkiintoinen tämä blogisi. Jäi yks tv-ohjelmakin nyt kattomatta, kun jäin niin koukkuun tähän heti ;) No, ihan hyvä vaan, että se jäi.. Olet silmiähivelevän kaunis ja sinulla on lumoavan kauniita vaatteita, esineitä ja huonekaluja.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...