sunnuntai 21. marraskuuta 2010

World of warcraft

Päätinpä tehdä nyt pienen pävitityksen ajantappo harrastukestani eli niinsanotusti "wowin" pelaamisesta.

Tässä on minun maini, Disc priisti Ventovir:
Ventovirilla ammatteina on Tailoring 450/450 ja Enchanting 460/460. Gearit voi käydä tsekkaamassa wow armorystä, sillä on vielä aika sekalaista, pvp hiilikamaa, pvp dps kamaa, löytyy myös pve hiiliä ja pve dps roinaa. Eli parannettavaa löytyy :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&cn=VentovirSitten joku randomi altti ukko Höpötupakka, se on boomkin druidi. Höpötupakka on Cat Deluxe killan liideri ravencrestillä. ( Ne pöllöt on niiin ihania ! )


Ukkoja löytyy multa enemmänkin, undead lokkia, trolli magee, örkki shamaania tms. Mutta niistä nyt ei kuvia tänne tarvitse laittaa :)

Tässä on joitain schreenshotteja itse pelistä millaisissa maisemissa siellä liikutaan :) Nämä screenshotit ovat otettu vuosien varrelta ja tuovat kyllä minulle paljon muistoja mieleen!

Tämäkään ei ole mikään outo näky wowissa:Ostin uuden ihanan figuurin Lady Sylvanaksen, Horden puolella oleva forsaken queen :) Tosi hyvin tehty figuuri!

2 kommenttia:

  1. Hih, tuo ensimmäinen näyttää ihan omalta priistiltäni. :) Belf female ja saman kamat näyttäisi olevan myös yllä... GSää en tiedä, koska GS on GayScore. >_<

    VastaaPoista
  2. Hello! ^^ Tyrkkäsin siulle blogissani haasteen, jos on aikaa ja kiinnostusta niin käy katsastamassa.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...