maanantai 16. toukokuuta 2011

Kun on kavereita ja " kavereita"...

Huomasin tässä juuri että multa on hävinnyt vaatteita ihan vitusti. Ne eivät ole täällä minun asunnossani, minun vanhempien luona eikä minun miesystäväni luona. Tiedän myös että en ole myynyt niitä poiskaan... joten eihän ne nyt katoa ilmaan ihan noin vaan?

Minulta on hävinnyt esim Lipin Black Diamond dynasty paita, joka oli aivan tuliterä, käytetty yhden ainoan kerran valokuvauksissa.
Sitten yksi toinen lipin paita jossa oli mustaa trikoota ja musta pvc " korsetti" osa.
Sitten on hävinnyt nahkatakkeja, yksi Lipin candy apple red- dress.

Minulta on helppo pölliä. Minulla on niin paljon vaatteita että en huomaa läheskään heti, kun ne on viety. Harmikseni luotin ihmisiin ja kutsuin niitä luokseni silloin kun asuin vielä edellisessä asunnossani ..( sen jälkeen en ole niitä vaatteita nähnyt ) .. siellä minä " kavereiden " kanssa ryyppäilin ja esittelin uusia ostoksiani.


Että kiitoksia vaan vitusti teillekkin vitun horot <3 Tämä paita ja tämä mekko: ( siitä yhdestä lipin paidasta en löytnyt kuvaa valitettavasti )

9 kommenttia:

 1. Multakin on aikojen saatossa ryövätty vaikka mitä... Aikansa kismittää, sitten oppii iloitsemaan siitä, että on erottanut mätämunat kavereista. <3 Se on kuitenkin vain tavaraa.

  VastaaPoista
 2. Jenni L: Älä muuta viserrä :D:D

  Laura: Totta, se on vaan tavaraa ja voin aina huutaa vaikka ebaystä nuokin vaatteet uudestaan jos siltä tuntuu :) Tai aina löytyy jotain vielä hienompaa tilalle!

  Kiva vain olisi että jos joku haluaa jotain minulta niin pyytää sitä eikä vie...

  Kaveriltanikin pöllittiin vaatteita ja se sattui näkemään ne sitten sen tyypin päällä joka ne pölli :D Ei ollu sekään varas mikään ruudinkeksiä.

  Miksi pölliä kavereilta kun ei kuitenkaan voi käyttää niitä julkisesti?

  VastaaPoista
 3. Vittu tosi reilua :D Itekin pelkään just tota kun miehekkeellä paljon ystäviä jotka meillä käy, ja nämä tietysti raahaavat omat horosa mukaan. Ja se on aivan raivostuttavaa jos et itse ole paikalla vahtimassa omaisuuttasi. Koska tuota tapahtuu ja paljon. Joten meille on ollutkin nyt pitkään porttikielto voimassa kaikilta "nobadeilta" Ei tarvitse tulla kaappeja tonkimaan ja elukoiden terraarioiden laseja paukuttamaan :(

  Joten ymmärrän hyvin. Voisin jopa harkita rikosilmoitusta sinun tilanteessasi, kun on noin paljon lähtenyt. Luultavasti joku yksi ja sama rosvo.

  VastaaPoista
 4. Joo käy ihmeessä tekee rikosilmotus. Multa naapuri pölli housut. Tyhmä tietysti olin, kun ne kuivaushuoneeseen olin vienyt kuivamaan. Mutta rikosilmotus käytiin tekemässä, kun nähtiin housut sen tyypin päällä. Olivat siis tietynlaiset renksuhousut, joista ei voinut erehtyä. :) Käytiin vähän sen kämppistä jututtamassa, että sanoisko sille tyypille et palauttaa ne housut tai seuraavan kerran tullaan poliisien kera ja ilmotushan on jo tehty. Yllättäen oli housut ilmestyny seuraavana päivänä kuivaushuoneeseen. Poliisilla uhkaaminen auttaa aika hyvin. Rikosilmotuksesta ei oo oikein muuta hyötyä, jos et ole nähnyt kyseistä tyyppiä itseteossa (sanovat siis poliisista ettei voi tehä mitään ellet nää/joku muu nää itseteossa tyyppiä). Mut tosiaan pelotteena oikein kiva, varsinkin jos kyseessä ei ole mikään kynälaatikon terävin...

  VastaaPoista
 5. No huh huh :O Kaikkea sitä kuuleekin. Multa pöllittiin kerran kotibileistä ladyshaver ja hiuskiinne :D Tiedän sen varmaksi, koska pari naista viipyi vessassa todella kauan ja sen jälkeen en kumpaakaan tuotetta nähnyt. Muutin asunnosta pois ja tuotteita ei sen jälkeenkään löytynyt.

  Ei hyvin mene, jos täytyy 3 euron hiuskiinne pölliä ja toisen KÄYTTÄMÄ ladyshaver (siis sellainen muovinen höylä).

  Kyllä ne tosiystävät aina erottuvat joukosta, joskus vasta tuollaisen paskan jälkeen. Kannattaa tehdä rikosilmoitus tai käydä näiden "kavereiden" luona ja tutkia josko vaatteet löytyisivät sieltä.

  VastaaPoista
 6. Ihmisillä ei nykyään ole mitään häpyä. Saatanan kusipäät.

  -Anna

  VastaaPoista
 7. No huh huh! :O Eipä kyllä istu meikäläisen ajatusmaailmaan ollenkaan, että toisten ihmisten kotona käytäisiin nappailemassa tavaraa mukaan. Kamalaa ja moraalisesti kyllä hävyttömämpää kuin myymälävarkaus tms.

  VastaaPoista
 8. Hankala mennä tekemään ilmoitusta tyypeistä joita en varsinaisesti ole nähnyt itse toiminnassa, eli pöllimässä vaatteitani :) Pistin välit poikki heidän kanssa jo vuoden alusta, joten oikeastaan en halua kuulla ko. henkilöistä yhtikäs mitään... siksi vähän harhaanjohtava otsikko, koska kyseessähän on pelkkiä mätämunia, ei kavereitani tai ystäviäni :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...