keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tyhmyydestä sakotetaan

Joo-o.
Voin sanoo että tunnen itseni ehkä lievästi sanottuna maailman tyhmimmäksi ihmiseksi.
Menin tänään Jyskiin, ostin sieltä uudet hienot ja kalliit petauspatjat, sellaiset oikein muhkeat yli 5 cm korkeat.
Menin kotiin ja avasin paketit, ja tajusin että että ei saatana: nää petarit on liian leveitä!
Soitin Jyskiin ja ne sano että ei niitä voi palauttaa kun paketti on avattu.
Eli yli 100€ meni hukkaan. En tee niillä petareilla vittujakaan.

Sitten ostin huutiksestä pennan saappaat, ja kun sain ne, ne puolestaan on liian pienet. Enkä usko että saan myytyä niitä edes eteenpäin kun siinä kengän kärjessä on jotain paskaa mitä ei mainittu kohteessa.

Sitten tulee vielä mieleen vuosien takainen tyhmäily kun menin ajokouluun ja maksoin siitä yhteensä 2000€ ylimääräisine ajokertoineen enkä saanu edes ajokorttia. Jos nyt meinaan mennä sinne uudestaan niin eikun toiset 2000€ palamaan eikä ole mitään takuitakaan että se kortti tulee sieltä.

En voi muuta sanoa kun sitä että tyhmyys tulee ihan vitun kalliiksi, ja minä olen ihan vitun tyhmä ihminen. Ei ihmekkään että ei ole rahaa ikinä mininkään, kun kaiken minä syydän yhtäkuin roskakoriin.

Tuhlasin rahaa siis turhuuksiin ja yritin keventää mieltäni. Eli pari luksus luomiväriä Diorilta ja Lancomen kynsilakka.
- Ei onnistunut.


5 kommenttia:

 1. No worries. Mulla on kanssa menny rahaa hukkaan monestikin kaikenmaailman aivoitusteni takia. :D Joten se on ihan inhimmillistä.

  Mikäs niissä pennan popoissa oli? Minua voisi kiinnostaa ostoo pois jos ovat kivat ja olet niistä pääsyilläsi. :)

  VastaaPoista
 2. jos petarit liian leveitä, leikkaa täyte kapeammaksi ja ompele se päällinen pienemmäksi! :) niin meillä on tehty ihan kunnon patjojenkin kanssa, ettei ole tarvinnut heittää pois.

  VastaaPoista
 3. Auts, tuntuu kyl tosi pahalta sun puolesta :( Toi patja juttu on kyl aika inhottava! En olisi itsekkään tajunnut, että sitä muovia ei saa hajottaa tai muuten sitä ei saa vaihtaa. No mutta kömmähdyksistä oppii :)

  VastaaPoista
 4. Lady Grotesca: Jee, kanssasisariakin löytyy rahankäytön tyhmäilyyn :D
  Laitan ne popot myyntiin tässä kohta puoliin tuonne myyntiblogiin, niin jospa ne olisi kivat :)

  abortion: Joo niin se oli pakko täälläkin tehdä... voin kyllä sanoa että uudelleenmyyntiarvo laski ehkä "vähäsen" noissa patereissa :D

  hedelmasokeri: Niin käy joskus :/

  Maarit: Tosi tyhmä juttu minusta, ne oli sullottu vain läpinäkyviin muovisäkkeihin. Ihankun ne Jyskin jannut olis voinu niitä uudelleen pakata jos ei osaa ite pakata niitä oikein... mutta ei sitte. En aio Jyskistä ostaa enää ikinä mitään ^^ ( ja muistan myös mainita siitä kaikille.. )

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...