sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uudet silmälasit

Piti uudet silmälasit hommata kun näkö on huonontunut niinmaan perkeleesti sitten edellisen näöntarkastuksen. Plus hävitin sitten ne ensimmäiset silmälasit, enkä edes ollut humalassa.

Molemmat silmälasit on melkein samannäköiset, mutta niissä on erilaiset linssit. Nämä ensimmäiset on sellaiset että ne tummuu auringossa + niissä on jotain lian ja naarmujen esto paskaa.

Tokat on melkein samanlaiset kuin nuo ensimmäiset, mutta niissä ei ole mitään muita erikoisjuttuja kun naarmujahylkivät linssit ja jotain muuta hienoa paskaa mitä se optikko niihin lisäsi, ja sen kyllä huomasi laskussa.
Mutta olen kyllä sitä mieltä että ilman laseja on kaikista parasta. Ihmiset näyttääkin paljon paremmilta ilman laseja, ja ihmettelen niitä hörhöjä jotka käyttää "lookkilaseja " joissa ei edes ole mitään vahvuuksia.

Itse en ainakaan mitään laseja haluaisi käyttää ellei olisi ihan pakko, ei minusta ole mitään hienoa siinä ettei pärjää enää omilla silmillään.

Näitäkään laseja en käytä kuin töissä ja kotona( niissä pakoissa missä minua ei näe ) viihteelle en tosiaankaan niitä aio päähäni laittaa.

4 kommenttia:

 1. Silmälasit sopivat sulle aivan loistavasti! Näytät tosi kauniilta niidenkin kanssa.
  Hassua, että itselläni on juurikin päinvastainen suhde silmälaseihin. Koen näyttäväni paremmalta lasien kanssa kuin ilman ja lasit ovat piilolinssejä huomattavasti mukavammat, kun ne eivät ala missään vaiheessa hiertää tai kuivu kiinni silmiin.

  Otsatukattomuus pukee sua myös loistavasti ja tuo päähärpäkkeesi on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää lasit! Itse kun on käyttänyt laseja kakkosluokasta asti, niin on vähän väkisin oppinut elämään näiden kanssa, varsinkin kun näkö on tällä hetkellä -8 ja -9,5 luokkaa. Nyt laseista on tullut selkeä osa omaa identiteettiä, ja vaikka joskus teininä välillä ragesin laseja, niin en varmaan osaisi enää olla ilman. :)

  VastaaPoista
 3. Saanko udella mistä lasit ovat? Etenkin ne alemmat näyttää hienoilta :) Mullakin silmälasien uusiminen edessä ja samanlainen suhde niihin.

  VastaaPoista
 4. Lumira:
  Itse olen taas miettinyt että kävisin hakemassa piilolinssejä käyttöön, tosin itselläni on jokin outo taittovika silmissä, saako semmoisia piilareita sitten ollenkaan.

  Kiitokset kommentistasi ! :)

  Akka Perkele:
  Kyllähän noihin tottuu... kun on pakko. En silti tykkee :(

  Lumenneiti:
  Molemmat on Nisseniltä, siellä on joku pokatarjous että kaikki kehykset 75€ ja tais olla että toiset lasit kaupanpäälle tms.
  Siksi hommasin niitä kahdet kerralla :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...