maanantai 19. maaliskuuta 2012

Helsingin shoppailut

Noniin, tähän postaukseen työnnän kaikki shoppailuni mitä sain Helsingissä tehtyä. Pahoittelut huonoista valokuvista koska valo ei tunnu kämpässä riittävän mihinkään, vaikka kuinka verhoja availee ja lamppuja sytyttelee. On siis huonot kuvat tiedossa, mutta yritin netistä etsiä jotain tuotekuvia jotta noista ostoksista jotain tolkkua saisi.

Ensimmäisenä esittelyssä on tämmöinen seilori mekko, tummansininen valkoisilla tehosteraidoilla. Aika ihana :) Ostin sen Cybershopista.





Seuraavaksi mahdollisimman epä-Ventomainen Tuksu-mekko.
Vaaleanpunainen - minä leivon pullaa - leninki. Pakkohan se oli saada, ja tyllialushame myös lähti mukaan. Cybershopista kumpainenkin.





Kaksi seuraavaa mekkoa lähti myös Cybershopista, upeita satiiniunelmia molemmat ! <3 Tässä mekossa on upea koru pääntiessä.


Tähän mekkoon oli ommeltu taskut eteen :)



Tämä seuraava mekko taas lähti mukaan Backstreetistä, samoin lyhyt pitsibolero. Molemmat oli varustettu ale- hintalapuilla.









Morticiastakin löysin jopa jotain, vaikka se aikamoinen pettymys olikin.
Ensinnäkin ostin yhden hihan :D Kiltalaisten kanssa naurettiin sille kovasti yhdessä.
Tässä siitä kuva:



Sitten mukaan tarttui kaunis musta pusero josta ei saa mitään selvää paskan kuvalaadun takia, ja mustat lengginssit.



Ostin myös olevinaan lipparin topin, mutta topissa ei ollut mitään labeleitä saati sitten tuotteen numerointia mitä lipin vaatteista aina löytyy. Mitähän lie halpis kopioita siellä myydään.



Siinäpä ne taisi shoppailut sitten ollakkin. Kerrankin oli kivaa mennä pyörimään kauppoihin siten, ettei tarvitse tuijotella hintalappuja, vaan ottaa kaikkea mitä mieli tekee :) Melkein puolen kuun palkkahan sinne meni, mutta ei harmita yhtään!!

8 kommenttia:

  1. Itse ostin tuon samaisen hihan Morticiasta viime kesä, ihastuin siihen heti <3 Tosin tuli kyllä tyhmä olo ostaessa yhtä hihaa :D

    VastaaPoista
  2. Hoo! Ihania ostoksia. ^^ Rupes kyllä itteäkin hymyilyttää tuo hiha. :D Ja toi seilorimekko on aika rok! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania mekkoja :) Mä näin sut lauantaina Morticiassa, en tiiä näitkö mua, mutta mulla oli niin kauhea kiire, etten uskaltanut tulla moikkaamaan... :>

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirteitä nuo kaksi ensimmäistä mekkoa! :) Tekee ihan itsekin mieli lähteä tekemään jotain keväisiä ja värikkäämpiä ostoksia ainaisen kökkömustan sijaan :)

    VastaaPoista
  5. Jos IKINÄ luovut tuosta vaaleanpunaisesta niin täällä valuu kuola.

    VastaaPoista
  6. Itekin oon kuolannut tuota Cyberin seilorimekkoa ^^ löysin sitten samantapaisen lyhyempänä, niin jäi tuo hommaamatta toistaiseksi. En kestä, kun keväisin on kaikkea seiloriaiheista myynnissä, kun en voi vastustaa niitä :D

    VastaaPoista
  7. Ensimmäinen ja toinen älyttömän söpöjä molemmat! Itselläni on nyt haku päällä vastaavasti leikatuista mekoista, yksi onkin ebaysta tulossa.

    VastaaPoista
  8. Maarit: Minustakin se hiha on ihana, tuskin maltan odottaa että pääsen käyttämään sitä <3

    Lady Grotesca: Seilorimekko on kyllä aika upea, onneks en kerennyt myydä niitä valkoisia korkkareitani pois koska ne sopivat tuon mekon kanssa tosi hyvin yhteen!

    Niina: Harminpaikka, olisihan sitä kiva ollut rupatella :)

    Demonita: Kevät tulee kyllä hurjaa vauhtia, odotan jo innolla sitä että pääsen kesäiltoina kävelemään mekon helmat hulmuten rantakaduilla ^^

    Kiki Carousel: Heh, saattaa niitä vielä olla jäljellä Cyberhopissakin jos haluat oman ^^ :)

    Suvi: Itsellänikin on hieman vaikeaa vastustaa kaikkia mielitekoja, varsinkin kun nyt olisi periaateessa vara, niin ostella vain kaikenlaista... :)

    Taika: Ebay on hyvä paikka shoppailla, varsinkin brittien puolelta saa edullisesti Hellbunnyä kotiovelle :)

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.