perjantai 30. maaliskuuta 2012

Röyhelöä vaatekaappiin

Tulipahan tuhlattua taas vähän rahaa, ja tilasin Fan+Frendistä kolttuja kaappiin.

Ensimmäinen on uusi villakangastakki, jossa on paljon pitsiä ja yksityiskohtia. Tilasin itse takin pidempänä mallina, nilkkapituisena. Siinä on irroitettava keeppi mukana.

Takki on minulle vyötärön kohdalta hieman väljä, joudun sitä varmaan itse vähän pienentelemään.
Sitten tilasin tälläisen "fishtail" hameen jossa on korotettu vyötärö, ja siihen kuuluvan jakun. Hame on kyllä hyvin istuva ja tykkään siitä todella paljon! Samoin jakku on kiva :) Jakkukin on minulle hieman väljä, olisi pitänyt nuo takit tilata numeroa pienempänä.... minkäs teet kun on vähän eripari vartalo :(

Sitten muutaman puuvillaisen paidan otin ostoskoriin, joissa on paljon yksityiskohtia ja härpäkkeitä.
Tässä toisessa on irroitettavat hihat. Nuo irtohihat on kyllä niin lyhyet, että varmaan käytän ihan puhvihihaisena paitana sitä. Tuosta tuotekuvasta ottaa hyvin selvää..


Sellaista kivaa tälläkertaa, paljon jäi vielä sellaista mitä olisin halunnut .. ^^

3 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia vaatteita tilasit! ;3;
  Aika hassua, sillä pistin itse tilauksen juuri eilen Fanplusfriendille, ja tilasin ihan saman jakun, mutta vain punaisena!
  Mustanakin se näyttää tosi sievältä, joka on tietenkin sanomattakin selvää. *_*

  VastaaPoista
 2. Upeita vaatteita! Olen itse miettinyt tilaavani pari kolttua kyseisestä putiikista mutta kun olen aivan käsi tilailemaan ulkomailta ja muutenkin kiinnostaa niin kysyisin että miten toimii Fan+Friendillä nuo toimitukset ja onko sulla koskaan jäänyt tulliin kiinni mitään? :)

  VastaaPoista
 3. Hellektrostar:
  Kiitokset! Se jakku on kyllä aika herkullinen punaisenakin, mutta itse otin sen mustana kun luultavasti käytän sitä enemmän sen värisenä :)

  Jeanette J. F+Friendi on ollut tähän mennessä luotettava, ja vaatteetkin ovat hyvälaatuisia.
  Itselläni ei vielä ole onneksi mennyt tulliin ( varsinkin siksi kun Kuopiossa ei ole tullia..) tilaukset maksetaan etukäteen esim Paypalin kautta :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...