maanantai 12. marraskuuta 2012

Kirjojeni esittely: Vampyyrit

Yleisön pyynnöstä teen esittelyä kirjahyllyni sisuksista: Ensimmäisenä esittelen kaikki Vampyyri-aiheiset kirjat mitä minulla on.

Rakastan vampyyri kirjoja, ja osa niistä on päätynyt kirjahyllyyni.

Ensimmäisenä on kaikille tuttu True Blood sarja, joka minulla löytyy Suomen että Englannin kielisenä. Olen sen lukenut molemmilla kielillä. Viihdyttäviä kirjoja tv-sarjasta puhumattakaan :)

kirja1
kirja2
kirja3
Viihdyn myös Twilight-sarjan parissa, ja sekin minulta löytyy niin Suomeksi että Englanniksi. Omistan myös sarjakuvakirjan, ja erittäin huonon "Bree Tannerin lyhyt elämä" -kirjan. kirja4
kirja5
Sitten hauska Vampyyri veljeskunta -sarja J.R Wardilta :D Vaikka kaikki kirjat ovat juonillisesti melkein samanlaisia, ne ovat silti hyvin viihdyttäviä. kirja6
Muutama klassikkokin on eksynyt kirjahyllyyni, Veren vangit, Vampyyri Lestat ja Kadotettujen kuningatar. Nautin ensimmäiseksi mainitusta elokuvana myös erittäin paljon :)
kirja7
Muutamia yksittäisiä vampyyri kirjoja ja kirja kokoelmia. Suosikkini on Bram Stokerin Dracula :)
kirja8
Enemmänkin lapsille suunnattuja Vampyyri ja Demoni- kirjoja joiden sisältö on enimmäkseen kuvia täynnä. kirja9
Surkea vampyyrisarja josta on tehty ehkä hitusen parempi tv-sarja, eli Vampire Diaries.
kirja10
Viimeiseksi lueteltu Yön Talo sarja, joka on suunnattu huomattavasti itseäni nuoremmille, joten en tästä kovin paljoa viihdyttynyt. Tulipahan ostettua ja luettua kuitenkin. Jatko-osiin en enää panosta.
kirja11
Tämä kirjasarja sisältää nämä kolme osaa, ja tässäkin vilisee vampyyrejä mutta tässätapauksessa ne on vähänniinkuin pahiksia. Tarina sijoittuu niin nykyaikaan kuin menneisyyteenkin, ihan viihdyttävä :)
kirja12
Translation:
Some of my readers have asked me to make a entry of my books. This tutorial will show you a vampire themed books.
I love vampire books, and here are a few that have gotten lost in my bookcase. Some of the books I have in Finnish and English, like True Blood and Twilight.

3 kommenttia:

 1. inspiroit mua just lähtee kirjastoon. :)

  VastaaPoista
 2. Itsellä on tuo Wardin Brotherhood -sarjan eka osa englanniksi, ja Wrath on kyllä aika kinkku, etten paremmin sano. :D <3

  VastaaPoista
 3. Kitte: Itse en jaksa lähteä kirjastoon koska kaikki kirjat mitä haluaisin lukea on aina varattuina; ja varaus maksaa, ja joudut odottamaan silti vuoden sitä kirjaa. Sentakia ostan kaikki omaksi.

  Inka K. :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...