perjantai 16. marraskuuta 2012

Kirjojen esittely: Fantasia osa 3.

Tässä viimeisesssä osassa fantasiakirjoistani esittelen fantasiakirjallisuutta joka perustuu myös todelliseen maailmaan, ja nykyhetkeen.

Ensimmäiseksi on kaikille tuttu Porry Hätter. Olen lukenut nuo kirjat jo monesti, ja ne ovat aina yhtä ihania :)
kirja35
Minulla on myös jotain Potteriin liittyä kuva-kirjoja elokuvista tms.
kirja38
Abarath oli sarja, josta en tykännyt _yhtään_. Siitä on kaiketi ilmestynyt jo kolmaskin osa, mutta tuskinpa tulen sitä ostamaan. Ne kaikki kuvat ja tarinan kerrolta oli jotain ihan älytöntä paskaa. En tiedä oikein kenelle tuo on suunnattu... ei selvästikkään minulle.
kirja33
Salamavaras kirja oli vielä ihan luettava ( siitä on tehty se elokuvakin ) mutta nuo lisäosat olivat sen verran tyhmiä että tajusin olevani liian vanha lukemaan niitä.
kirja31
Nämä kirjat ovat taas ihan suoraan Twilight kopioita, joskin vampyyrien tilalle on laitettu enkeleitä tai joitain muita ötököitä. Näiden kirjojen uudelleen luettavuus arvo on nolla. Uskokaa tai älkää, mutta luin tuon enkeli-paskan jatko osankin ( lainasin kirjastosta ) ja ei se sen kummemmaksi muuttunut :D ( selvästikkin kohderyhmä on jotain alle 16-vuotiaita. )
kirja42
Kaunis kuva-kirja.
kirja41
Kirja lohikäärmeistä. Paljon kuvia. kirja
Seuraavassa kirja-postauksessa kaikki anti-fantasia kirjat.

2 kommenttia:

  1. Potterit, täyttä rakkautta!!^^ Itsekkin omistan kaikki osat leffoineen päivineen ja muutaman lemppari osan olen lukenut ainakin kymmenen kertaa!!xD

    VastaaPoista
  2. Werewolf: Siinä on kyllä harvinaisen hyvä kirjasarja :) Itsellänikin on kyseiset elokuvat hyllyssä, mutta eihän ne tietenkään ole yhtä hyviä kuin kirjat.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...