keskiviikko 14. elokuuta 2013

More "important" stuff for my bookcase

Hullu nukketäti iskee jälleen !
Tälläkertaa kirjahyllyyni löysi tiensä kolme uutta Bratzillaz- sarjaan kuuluvaa nukkea. Normaaleihin brätseihin verrattuna nämä ovat päätä pidempiä, liekkö ottaneet vaikutteita pitkistä Monsterhigh nukeista.
nukketati1
Ihan komeannäköisiä nukkeja, mutta eivät vedä vertoja monstereille ^^
nukketati2
nukketati3
Sanotaanko näin, ostin kun sain halvalla! Monstereille kylpyhuone kamat :D Nyt mun monsterit uiskentelee kylpyammeessa kirjahyllyssäni. Uuh.
Harmi kun noita ei myydä oikeassa koossa.
nukketati4
nukketati5
Viimeisin " nukke " , eli Forsaken Priestess: Confessor Dhalia figuuri. Lisää pappeja mun wowi figuuri kokoelmaan :) Figulla on tieri kutosta päällä, eli parasta mitä wowissa papille voi pukea! ( Itse käytän vitosta pelissä kun toimin hiiluna, mutta offispekkiin vetäsen kutosta niskaan ^^ )

dhalia

2 kommenttia:

  1. Mukava tietää, että joku muukin pelaa mmorpgeja :) Itse en ole pelannu Wowia, mutta Guild Wars 2:sta tulee aina silloin pelattua.

    Ihania figuureja, itse en ole kehdannut ostaa nukkeja enää, mutta tulee aina haaveiltua niiden perään. Pehmoleluja kyllä tulee halittua ja ostettua, vaikka liikaa niitä on entisestäänkin :)

    VastaaPoista
  2. Itse mietin silloin että oisinko kokeillut Guild Warssia, mutta wowi ja skyrimi vie ihan tarpeeksi aikaa... ehkä sitten joskus !

    Itselläni pehmoja ei juurikaan ole :)

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...