keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Uusia vaatteita

En ole pahemmin muistanut/kerennyt päivitellä uusia hankintojani blogiini, joten nyt tulee reilumpi pumpsi näitä kerralla.

Tämän upean topin ostin secondhandina, mutta se on silti aivan uudenveroinen. Topissa on mielestäni aivan upea pääntie :)

Toppi on Sinisteriltä.
ree12
ree13
ree14
Tämä nätti lolita- tyylinen hame on Punk Ravelta. Tilasin tämän Restyleltä. ( aikasemmin se myytiin loppuun ennätys ajassa, silloin en kerennyt sitä hankkimaan... onneksi he tilasivat näitä lisää myyntiin ! )

Tässä hameessa on erioista se, että vetoketju on edessä. Kankaan kuviointi ja väri on myös kiva :)
ree15
ree16
ree17
restyle17
Tämän mekon tilasin Ebayn ihmeellisestä maailmasta, merkki on Lip Service. Pidän jostain syystä mekon väristä kovasti :)
Ei ollut kallis hankinta, mekolla oli hintaa noin 20€.
ree18
ree19
Tämä lipparin pvc "hiha" lähti samalla tilauskerralla messiin: sopii hyvästi esim korsettien kanssa.
ree20
ree21
ree
Nämä paidat olivatkin minulle sitten oikea murheen kryyni, koska EMP EI VAAN OSAA!!!

Tilasin nämä siis Empiltä, ja aluksi otin koon S. Huomasin kuitenkin että suuren suuret habani ei mahtuneet kunnolla hihoista ulos, joten vaihdoin siis koosta S---> M. Noh, sehän ei onnistunutkaan niin helposti kuin olin kuvitellut: Empin hiiieeenot työntekijät lähettivät minulle takaisin koon S UUDESTAAN.
Oi voi kun se ei VIELÄKÄÄN mahdu minun päälleni.

Ei tässä muuten mitään, mutta kun jokaisessa lähetyksessä suuntaansa kesää se kaksi viikkoa, eli minulla meni melkein kaksi kuukautta että sain oikeankokoiset paidat itselleni.
Olin nämä tilannut siten että ne olisivat kerenneet minulle hyvästi skotlannin matkalle JOS nämä empin työntekjät osaisivat esim lukea.
En tästä kuukausien odottelusta saanut mitään korvauksia tai edes pahoitteluja.
Olen kolmasti empiltä tilannut jotain, ja AINA siellä menee jokin pieleen. Ihan aina ! Ei ihme että postitus sillä puljulla on niin sika kallista, kun joutuu lähettelemään samoja kamoja ees takasin useamman kerran... pitäähän ne rahat jostain repiä, eli kuluttajan selkänahasta.
Olisin tilannut nämä paidat vaikka kiinasta, jos olisin niitä löytänyt esim Ebaystä. Mutta valitettavasti tuin suomalaista puljua joka on ihan PERSEESTÄ. ( Puuuh, sainpahan avauduttua :D )
ree22
ree23
Tämän punaisen paidan löysin Tampereen Radio kirppikseltä, hinta oli 5€. Paita oli uusi ja laputkin oli siinä vielä kiinni :)
ree24
Tämä kiva leobardikuvioinen mekko löytyi Huuto.netistä. Queen of darkenssin käsialaa.
ree25
Nämä legginssit ostin Restylen kautta, hinta noin 30€. Tilasin kokoa suuremman kuin normaalisti, ja sopivat juuri ja juuri. Vähän pienehköä mitoitusta nuo kiina vaatteet :)
ree26
ree27

4 kommenttia:

 1. Upeita vaatteita olet hankkinut :) Tuosta EMP:stä on pakko sanoa sananen: markkinoivat itseään niin että ihmisille syntyy mielikuva kotimaisesta puljusta, vaikka Saksasta käsin operoivat. Vaikka paketissa lukee joku suomalainen osoite ja seurantakoodi, Saksasta ne tavarat tulevat. Kerran EMP:ltä tilasin, kaikki meni muutoin hienosti, jos iäisyyttä kestänyttä toimitusta tähtitieteellisiä toimituskuluja ei lasketa. Pakettini matka oli alkanut Vantaalta, vaikka pakettikortissa lähettäjän osoite oli Joensuussa. Olen päättänyt etten enää EMP:tä käytä, kuin poikkeustapauksissa, juurikin tuon harhaanjohtavan markkinoinnin takia. Ja ei se kyllä ole mikään halpakaan paikka.

  VastaaPoista
 2. Perliitti:

  Hoho no niinpä tietysti :D
  Vähän sama homma kun Zalando markkinoi itseään suomalaisena vaikka sekin on jossain saksassa.

  Emp on ihan sikakallis pulju, ja itsekin välttelen sieltä tilailua niin hyvin kuin pystyn.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...