keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Punaisia vaatteita

Jostain syystä minulle on kertynyt lukuisilta ostosreissuiltani paljon punaista vaatekaappiini. Punainen ei koskaan varsinaisesti ollut minun värini, ja käytän sitä melko harvoin. Tässä kuitenkin ihan kivoja juttuja joita löysin :)

Lipparin underbust korsetti, joka on itselleni liian iso. Joudun pienennys puuhiin ennekuin sitä voi kunnolla käyttää. Löysin tämän ebaystä.
DSC_0019 DSC_0020
Tämän nätin neuleen löysin Morticiasta, sitä on tullut käytettyä lyhyessä ajassa ennätysmäärä. Hinta oli suolainen, melkein 50€, mutta ne olikin joululahja rahoja :)

DSC_0016 DSC_0017 Tämä tarttui myös mukaan viimeisimmällä Helsingin matkallani Morticiasta. Paidassa on joustava korsettimainen alaosa, jossa on piilovetoketju sivussa. Hintaa tälläkin oli se 50€.
DSC_0012 DSC_0014 Tämän yöpaidan löysin Kuopion matkuksen Cybershopista, alennusrekistä. Hintaa jäi joku 10-15€, en muista ^^
DSC_0043
Olen pidemmän aikaa haaveillut hupullisesta kylpytakista, täällä landella nimittäin saunotaan ahkerasti ja tauolla tuppaa tukka jäätymään pihalla. Ihana pehmoinen takki löytyi Tokannilta ( !!! ) ja hintaa oli vaivaiset 15€ :D
DSC_0010 Tämän kivan karvapaidan ostin kaveriltani, joka sattui myymään sitä naamakirjan goottikirpulta. Materiaali ja väriyhdistelmä pelaa kivasti :)
karvapaita1 karvapaita2

2 kommenttia:

  1. Neule ja neuleen alapuolella oleva paita olivat aivan ihania :) Itse en koskaan ole myöskään tykännyt punaisesta, mutta nykyään fiftarityyliin hurahtaneena sitä tulee käytettyä enemmän. Tuollaista neuletakkia voisin itsekin käyttää ilomielin ^^

    Ei pie aliarvioida Tokmannia, sieltä löytyy hienoa tavaraa aina välillä! Itsekin olen kylpytakin tarpeessa.

    VastaaPoista
  2. Tokmannilta mie käyn aina ostamassa Vissyä kun korin saan kympillä :D

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...