sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Vento @ Lappeenranta

Pienen Imatralaisen on matkustettava Lappeenrantaan asti, jos haluaa jostaa jotain esimerkiksi kodinkoneita. Imatralla ei nimittäin ole oikein semmoista kauppaa mistä niitä saisi.
Onneksi täältä kulkee suora moottoritie sinne, jota voi tarvittaessa ajella ohituskaistalla koko matkan.

Päivä oli kirkas ja aurinkoinen, joten lauantai kulki mukavissa merkeissä.

Uudet Jeffreyt pääsi heti käyttöön.
lpr1 lpr2 lpr3 lpr4 lpr14
Elikkä Kodin1:sessä ja Prismassa tuli käytyä.
Meillä herätään Chilli sarjaa OBH Nordican valikoimista, koska minua inhottaa että kaikki kodinkoneet ovat erikokoisia näkösiä ja värisiä. Chilli-sarjassa väri muistuttaa Lipparin candy apple red- väriä josta pidän niin kovasti ^^

Uusia vempeleitä meille tuli tänään leivänpaahdin ( koska edellinen potkaisi tyhjää viimeviikolla, se oli vanhempaa Chilli sarjaa ), ja mikro jota saa myös upean punaisena :)
lpr5
Olisin halunnut metallinpunaisen Moccamasterin, mutta se maksoi 129€ enemmän kuin tämä musta. Joten tähän on nyt sitten tyytyminen -.- ( Tämäkin maksoi sentään satasen, miten väri voi maksaa niin paljon !? )
lpr6
Punainen olisi näyttänyt tältä:


Chilli sarjastakin olisi löytynyt kahvinkeitin, mutta se oli vähän turhan futuristinen minun makuuni, ja kalliimpi kuin Moccamasteri.


En voinut välttyä omilta turhilta shoppailuiltanikaan tällä reissulla: Kävin Alexandrasta hakemassa itselleni uudet Dekkerssit. Ihanan petroolinsiniset :)
lpr7 lpr8 H&M:lle menin hakemaan kynähametta, joka oli loppuunmyyty nettikaupasta. En kuitenkaan löytänyt sitä :/ ( täytyy kai tehdä sitten itse ) Mutta ostin alennuksessa olleen violetin jakun.
lpr17
Kontista löysin upean nahkaisen kynähameen : ( Jos olisin tiennyt tästä, minun ei olisi tarvinnut tehdä omaa KLICK )
lpr15 lpr16 Lindexiltä löysin sopivia rintaliivejä, huimissa lennuksissa (!!!) Nykyään nekin osaa tehdä isoja kuppeja pienellä ympärysmitalla, hurraa! Halvimmat liivit maksoivat kolme euroa, ja aluspöksyt 2 euroa :D:D
Näitä aion käyttää töissä, en aio uhrata dekkerresejä siellä. Nämä eivät tunnu yhtä hyviltä kuin kunnon liivit, mutta mitä tuolla hinnalla voi odottaakkaan ? :)

lpr9 lpr10 lpr11 lpr12 lpr13 Paluumatkalla piti poiketa Kiinalaisessa syömässä. Meinattiin kuolla nauruun kun joku venäläinen vähän epäonnistui parkeeraamisessa, sen auto oli puolittain jalkakäytävällä, ja puoliksi ajotiellä. ( Ilmeisesti taskuperuutusta ei opeteta venäjällä ) Noh, mitäpä se ry***ä tekee? Laittaa hätävilkut päälle ja rupee lukemaan lehtee :D WTF
Näin täällä landella !

3 kommenttia:

  1. Aivan jumalainen takki ja aah nuo kengät! Rakastuin <3

    VastaaPoista
  2. Ahahahaah, venäläisten parkkeeraukset vol 666. :DDD Voi jestas. Mut hienoja ostoksia. ^^ Kieltämättä nätimmän näköstä, kun on kodinkoneet suurin piirtein samannäkösiä ja samaa sarjaa. Sit joskus kun ei tartte kituuttaa opiskelijabudjetilla ni ei tartte enää osta sitä halvinta tai käytettyjä. ^^

    VastaaPoista
  3. Wau, melkoset kengät! Sulle muuten luuraa haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...