keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

New tableware

Greetings traveler!
My old candlestick broke, so I bought a new one. This new one is much higher than I realized, or maybe our table is too small :P
I liked the old candlestick, I bought it when I was still a student. It has served me well for many years, but now one of the branches broke. Five-branched candelabra looks stupid with four candle.
astiasto1
We decided with my boyfriend to buy a new set of dishes. Our old tableware were made in china-quality. However, it may be Iittala is made in china as well :P Because it is a Finnish design, I think it might be better quality ^^
We chose red and black, which is very suitable with other appliances. ( Link )
astiasto2 astiasto3
We found a new Moccamaster, which color is matching with everything now. We got it cheaper because the store was closing down, Moccamasters are pricey. I like a lot of metallic red <3
astiasto4 astiasto6

9 kommenttia:

 1. Teema kyllä valmistetaan pääosin Suomessa. :)

  VastaaPoista
 2. Pohjassa lukee made in Thailand :D Laadukasta "suomalaista" ! Eikä maksanu kun 16€ / kippo.

  VastaaPoista
 3. Joo, osa tuotannosta on Taimaassa. Mutta, olipa valmistusmaa, mikä tahansa, se ei aina takaa huonoa tai hyvää laatua. Ennemminkin se, mitkä on yrityksen arvot, sekä kuinka hyvä ja tarkka laadunvalvonta yrityksellä on. En usko että Iittala uskaltais ees tuoda Suomeen huonosti valmistettuja Teema-tuotteita kulttuuriperintöpaineiden alla.

  VastaaPoista
 4. maybe the new one feels too big becuase youre not used to it, looks good :-)

  VastaaPoista
 5. Iittaloita löytyy täältäkin, hyvin on kestäny. Yksi lautanen on kärsinyt vähän muita enemmän kolhuja ja siitä on pieni palanen irronnut kulmasta, mutta minä pahoinpitelenkin lautasiani :D Mutta kaikki muut on kestäny hyvin ja tyyriitähän ne on, mutta "merkki" maksaa. ^.^ Ja suomessa tosiaan helppoa keräillä lisää samaa sarjaa, ellei ole niin että vain tiettyjä värejä myydään sieltä mistä niitä tahtois ostaa.

  VastaaPoista
 6. Eni: No, minulle thaimaa ja kiina on melkein yksi ja sama asia. Minusta on väärin mainostaa Iittalaa suomalaisena, kun se ei selkeästi sitä ole.
  Laadusta on vielä paha mennä sanomaan, kun kupit ovat tuliteriä, mutta aika näyttää kuinka käy ^^

  kakuidori: That may be the case :) Thanks!

  HuggyHare: Ainut että juuri tuo punainen taisi olla joku kausi väri, joten jos kuppi hajoaa niin ei samanväristä löydy :( Ellei sitten osta mustana :)

  VastaaPoista
 7. No, ehkä muotoilijana sen näkee vähän eri valossa. Teema on kuitenkin tärkeä osa Suomen muotoilihistoriaa, joten mä en osaa mieltää sitä muuna kun suomalaisena tuotteena. Ei oo meillä ainakaan ollu laadussa valittamista. :)

  VastaaPoista
 8. Eni: On tässä muotoilija itse kukin.

  VastaaPoista
 9. The homeware is fabulous!

  http://retro-electric.blogspot.com/

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...