maanantai 5. kesäkuuta 2017

My new Glasses and Sunglasses

Löysin makeimmat aurinkolasit koskaan!
Dolce & Gabbanan mustat kissakehykset jonka sangoista löytyy ruusuja ja timangeja <3 <3

// I found the coolest sunglasses ever!
Donce & Gabbana's black cat frames with roses and diamonds<3 <3
1 3 2
Näitä käsittelen kuin kukkaa kämmenellä, koska toivon että säilyisivät mahdollimman pitkään ehjänä. Arskojen mukana tuli säilytyslaatikko, säilytyskotelo ja pussukka.
4 5
Ikää tulee joka päivä lisää ja samalla näkö huonontuu. Minulla ei hirveästi ole miinusta, mutta hajataitto pilaa koko helahoidon. Parin vuoden välein pitää laseja olla vaihtamassa, ja se ei ole hirmu halpaa puuhaa. Minä vihaan silmälaseja!
Silmälasit on aina tiellä: yrität ottaa paitaa pois päältä niin lasit lentää samalla hevonvittuun. Yrität lukea kirjaa kyljelläsi, niin lasit painuu ohimoa vasten ja taittuu päin helvettiä. Yrität halata tai suudella jotakuta, niin suprise! Lasit on taas pyörimässä päin mäntyä naamalla.
Tulet kylmästä sisään: ne on huurussa. Pyöräilet vesisateessa: et näe yhtään mitään sadepisaroiden läpi.
Sitäpaitsi, ostit millaiset kehykset hyvänsä niin rumat ne on. Koskaan en ole kenelläkään nähnyt hyvännäköisiä silmälaseja.
Yleensä käytän piilolinssejä, mutta joskus se ei ole mahdollista niin pitää olla jonkunlaiset kakkulat nenällä.
Löysin Instrusta ihan ookoo Diorin kehykset, olivat -80% tarjouksessa. Ei paljoa lämmittänyt siinä vaiheessa kun yksi linssi maksaa yli satasen :P

// I grow older each day and at the same time my eyesight gets worse.
I don't actually need very strong lenses, but my astigmatism ruins everything.
I need to buy new glasses about every two years and it's freaking expensive.
I hate glasses!
They're always on your way: while trying to take off your shirt, they'll take flight. If you're trying to read while lying on your side, they'll press against your temple and if you're trying to hug or kiss someone, then surprise, surprise! They're on your face but nowhere near where they should be. When it's cold outside, they're all steamy when you come in and when it's raining, you can't see anything through all the raindrops.
And it doesn't matter what kind of frames you buy, they're all ugly. I've never seen good-looking glasses. Most of the time I use contact lenses but it isn't always possible so at times I need to wear some kind of glasses.
From a shop called Instrumentarium I found decent Dior's frames that were even on sale, -80%. The relatively cheap price does not really delight you though, when one lens costs more than one hundred euros.

3 2 1
Työkaverit kutsuu neitinäpsykäksi laseilla.
2
Punainen samettimekkoni on Hearts & Roses Londonilta.
8 6 7 1 12 9 10

2 kommenttia:

  1. Uudet aurinkolasisi ovat kyllä söpöt pitsisine säilytyskoteloineen. :) Voi sä olet näön suhteen onnenmyyrä niihin verrattuina, joilla on miinusta yli 6. Silmälasit tulee sokeilla kuin lepakoilla melkosen kalliiksi, vaikka löytäisi viidelläkympillä jotkut tarjouskehykset.

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä ihan oikeassa, pitäisi yrittää olla kiitollinen kun jollain on aina asiat vielä huonommin kuin itsellä, vaikka se ei siltä aina jaksa tuntua.
    Olen kuullut että kun alkaa olla olla vahvuuksia, lasit maksaa yli tonnin. Omat makso " vaan " neljäsataa :P

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...