sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Uusia tuoksuja ja uusia kenkiä

Dinskossa on tällähetkellä alennusmyynti, jossa on kenkiä jopa -70% alennusta. Itse löysin myös muutamat todella kivat kengät itselleni, esimerkiksi nämä saappaat joissa on satiininyöritys yläreunassa, maksoivat noin 45€. Malli on kiva ja simppeli, juurikin sopivat arki kengät minulle :)Sitten löysin nämä upeat metallinvioletit kengät hintaan 19.90€, ne käy täydellisesti muutaman Lip servicen vaatteen kanssa!


Sitten piti ottaa kaveriksi myös nämä samat korkkarit mutta erivärisenä ^^ Upeita sävyjä!Sitten nämä tekonahkaiset korkkarit, jotka on yksinkertaiset mutta kauniit. Hintaa näille tuli 29.90€. Kauniit korot ja kärjen muoto.
Nämä aitonahkaiset " tsäppä" kengät maksoivat muistaakseni 35€, malli on upea ja tarkoitettu kapeaan jalkaan , niinkuin minun. Nämä sopii hyvästi pyöräilyyn, korkeimmilla koroilla se ei ole enää niin kivaa joten siksi nämä sopii siihen tosi hyvin!
Sitten tuoksuihin. Olen innostunut " laatu" suihkusaippuoista ja kosteusvoiteista, ja sokkarilla oli vaikka mitä -50% alella.

Tämä Diorin Midnight poison bodylotion maksoi noin 20€Sitten tämä kyllitäti bodylotion oli vain 6€

Tämä Kate Moss suihkusaippua oli ehkä jotain kymmenen euron pintaan, en muista varmaksi...
Mukaan lähti myös Kate Moss dödö. Ihana tuoksu :)

Tämä Paris Hiltonin Fairy Dust on ihana ! Siitä jää iholle hilettä, joka näyttää kauniilta esimerkiksi kasvoissa ja decollette alueella.Naomi Campbell Cat Deluxe tuotteet olivat jotain 7€ / kpl, ostin bodylotionin että suihkusaippuan. Nämä tuntuu kunnon luksukselta :)

Nämä sitruunantuoksuiset käsivoiteet ja saippuat maksoivat jotain 7€ yhteensä . Käsien iho pehmenee kummasti näitä käyttäessä :)
Ostin Bed Head shampoon ja hoitoaineen, nuo purnukat kestää jopa kokonaisen vuoden, vaikka ne oli suht kalliit niin pidemmän päälle ne tulee halvemmaksi kuin normi shampoot. Niistä jää ihana tuoksu hiuksiin ja ne tuntuvat muutenkin paksummilta ja " erilaisilta " kuin normaali shamppoolla pestäessä.


1 kommentti:

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...