tiistai 18. tammikuuta 2011

Turhuuden markkinat

Kävin vaihteenvuoksi turhuuden markkinoilla, ja mukaan tarttui kaikkea sellaista mitä minä " tarvitsen" .

Tämä H&M:n mekko näytti tummaihoisen mallin päällä todella hyvältä, mutta itselläni se näyttää lähinnä kornilta. Hinta oli noin 20€


Pvc halkiohame löytyi huudosta hintaan 10€. Pvc on paksua ja hyvälaatuista ja tykkään tästä hameesta. Toivottavasti tulen käyttämään sitä eikä se jäisi kaappinipohjalle pölyttymään :(Luettuani True Bloodi kirjoja oli pakko ostaa kyseiset boksit itselleni. Hinta 25€ / kpl.


Tämän kirja löysin suomalaisen alesta, hinta 10€. Kirjassa on kauniita kuvia paljon, mutta en ole kerennyt sisältöön vielä perehtymään.
Käsikoru lähti ginasta hinta 5€ ja hiuskoru H&M:ltä.


Bonny-portto korviset löytyi lindeksiltä hintaan jotain 6€?


Parit tuoksut ostin joululahjaksi saamallani lahjakortilla.
Käsineet ovat Lindeksin alesta, hinta 5€


Hiuspanta Seppälästä hintaan 1€


Ihanat kissankorvat ostin Urumista hintaan 15€ ( ovat muuten päässä tosi söpöt ! )


Rusetti vyö lähti homoämmältä hintaan 8€


Tällaisia roinia tälläkertaa. Voisin kyllä tonkia vähän vaatekaappiani vaihteeksi ja myydä kaikki " turha" pois. Voi kun saisin itseni tekemään niin !
Työttömänä olo on pelkkää laiskottelua ja sängyn pohjalla makoilua. En saa aikaiseksi oikeasti yhtään mitään kun nukun nukun ja nukun vähän lisää.
Olen yrittänyt saada rutiineja elämääni kuten lenkkeily, ja hammaslangan käyttö. Väsyttää silti vaan eikä jaksa lähtä ulos tai yhtään mihinkään. :/
Yritän saada toiminimeäni pystyyn paremmin ja ommella uusia tuotteita. Päässä pyörii paljon ideoita ja suurimpaan osaan niistä löytyy myös tarvikkeet mutta hitto kun en jaksa tehdä mitään.

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo pvc-hamonen :)

    Ja ihania tuoksuja, tuo eka miulla on itelläkin. Ja tuota toista oon joskus katellu :P

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia.*_* Varsinkin tuo olkaimeton mekko. <3

    VastaaPoista
  3. Mäkin ostin blogisuosituksen perusteella tuon noitakirjan. On todella ihana, varsinkin lumoojien sukupuu mattapintaisine sivuineen hivelee esteetikon silmää :D

    Oliko nuo boksit alessa?

    VastaaPoista
  4. Kovin hienoja hankintoja olet tehnyt ja täytyypi sanoa että mielenkiintoinen blogi sinulla. :) Voimia arjen pyörittämiseen!

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...