lauantai 8. tammikuuta 2011

Vampyyri kirjoja

Pidän lukemisesta paljon, varsinkin fantasiakirjallisuutta ja vampyyrivillitys sivuaa sitä saraa aika hyvin. Tilasin siis joitain vampyyri kirjasarjoja ja yksittäisiä kirjoja kirjakaupasta, osasta kirjoista on julkaistu elokuvia tai sarjoja joten tiedän mistä on kyse :)

Ensinnäkin True Blood sarjan kirjat jotka on julkaistu tähän mennessä suomeksi :
Sitten joku random yön talo sarja josta en oikeastaan tiedä yhtikäs mitään:
Stephenie Mayerin kirjoittamaan kirjaan perustuva sarjakuva sekä kirja joka sivuaa twilight sarjan juonta :
Joku uusi randomi vampyyri sarja, josta en tiedä mitään:
Ja lopuksi must ostos: Anne Ricen Veren vangit, vampyyri lestat ja kadotettujen kuningatar :Innolla hyökkäään kirjatornin kimppuun ja lueskelen niitä lämpimässä peitonalla kotosalla :)

7 kommenttia:

 1. Onpas siinä kirjoja! :D Olisi kiva jos luettuasi laittaisit jonkin sortin arvostelut tai ihan vain mielipiteitäsi kirjoista ylös tänne, olisi kiva kuulla olivatko kirjat lukemisen arvoisia. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ajattelin itse myös samaa! Voin tehdä arvostelut kirjoista sitten kun saan ne luettua :)

  VastaaPoista
 3. Minäkii oon miettiny noiden Anne Ricen kirjojen lukemista. Olis tosiaan kiva, jos laitat arvostelua, että millaisia nuo ovat esim. Twilightiin verrattuna, koska inhoon twilightia kirjoina ja elokuvina :D Olis hyvä tietää, onko nuo yhtään parempia.

  VastaaPoista
 4. Nuo Wardin Black Dagger Brotherhood -sarjan kirjat on ihan parhaita - mustaan nahkaan pukeutuvat vampyyrit, seksi ja toiminta on takuuvarma resepti, heh! Suomennos on kuulemma noissa vähän kökkö - enkuksi toimii ainakin!

  Kiva blogi siulla! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen lukenut hieman tuosta ''Merkitty'' kirjasta ja sanoisin että on aika kökkö koko jutsku :D Että ooikein ihania lukuhetkiä sen kanssa :D

  VastaaPoista
 6. Wardin kirjat on tooooosi hyviä<3 Ja Anne Ricet tietty kans, muit en ookaan lukenu..

  VastaaPoista
 7. Anne Ricen kirjat mulla onkin ollut jo ikuisuuden. Veren vangit kävin aikoinaan kattomassa kolme kertaa leffassa kun se tuli. Enkä mennyt tom cruisen takia....
  Toi toiseks vika sarja muakin kiinnostaa et kummonen se mahtais olla. True bloodista löytyy dvd:nä eka ja toka kausi. Kirjoihin ei oo vielä kerinny perehtymään.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...