sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Muutama kuva toissaviikonlopulta

Alunperin minun piti mennä miesystäväni kanssa yksiin toisiin pippaloihin, mutta ne peruuntuivat. Sain kutsut Vedenneidolta lähtä aveciksi johonkin häihin. Tässä muutama kuva niistä.

Kortissa luki että häihin piti pukea hattu ja ottaa mukaan oma lasi. Noh, mehän tälläydyttiin ihan kunnolla ja kun saavuttiin paikalle niin meikäläisen ilme oli näkemisen arvoinen, siellä oli tyypit tyyliin verkkarit jalassa ja sankko päässä.

Juotiin sitten muutama boolilasillinen hienoissa vermeissä ja lähettiin helvettiin kun joku jamppa sai raivokohtauksen ja ainakin meidän fiilikset lopahti totaalisesti. Minä kun luulin että hipit on lepposia tyyppejä?


Olen seuraillut hulluna kaikki 7 tullutta jaksoa Game of Thronesista, aivan huippu sarja, nyt kaikki varettamaan! Muutama hyvännäköinen mieskin löytyy kyseisestä sarjasta... ainakin sieltä hevoslandiasta ^^ ( ei se blondi, sarjan pakollinen hintti, vaan ne lihaksikkaat.... ^^ )

6 kommenttia:

 1. Tuttu tunne, on älyttömän rasittavaa huomata, jos muut ovat juhlissa alipukeutuneita.. :/ Varsinkin jos itse on nähnyt vaivaa omaan kostyymiin.

  VastaaPoista
 2. I love that dress! And matching shoes are amazing ^^ Looks like you had a wonderful time.

  Ellone

  VastaaPoista
 3. Ihme meininki ollu! :O Mitä varten sinne piti oma lasi ottaa? :D Nättinä oot ollu <3

  VastaaPoista
 4. Tuomiotar: Juhlissa oli tietysti pukeutuminen vapaa, mutta minusta olisi ihan hyvä kunnioittaa toisten juhlaa ja pukea muutakin pääälle kuin ne ukin vanhat kalsarit.
  Itse en kyseistä hääparia tuntenut, toisenkin pelkästään tiesin vuosien takaa, mutta silti halusin olla hyvinpukeutunut :) Mutta kukin tallaatavallaan. Saatiin ainakin kehuja hienoista vaatteista joiltain vierailta!

  Ellone: Thank you very much :) It was someone´s wedding party. There was very good alcohol drinks and cupcakes !

  VastaaPoista
 5. Grotesca:
  Siellä ei ollut yhtään laseja / mukeja joten omasta piti juoda... ihme hippi meininkiä :D

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...