tiistai 14. kesäkuuta 2011

Lisää varastettuja vaatteita...

Jees. On nimittäin lievästi sanottuna paha olo.

Joku on vienyt minulta ihan _vitusti_ vaatteita.

Minulta on varastettu Lip serviceltä sexy secretary paita mustana, punaisilla remmeillä. INSECTICIDE musta paita violetilla pvc:llä. Eskimos on x paita kokonaan mustana. Kaikki kokoa M. Secretary paita kokoa L, mutta se on pienennetty kokoon M. On varmasti viety jotain muutakin, mutta en pysty muistamaan. Kaikki tulee mieleen pätkittäin, silloin kuin haluaisin jotain laittaa päälle, ja kun tajuan että en ole nähnyt sitä vaatetta pitkään aikaan..


Vaatteet on voitu varastaa ja myydä viimeisen 7 kk aikana. Huudossa olen nähnyt INSECTICIDE paitaa koko M, mutta silloin ajattelin että " hei, minullahan on jo tämä !"


Kertokaa jos teillä on kaveri, jolle yhtäkkiä ilmestyi kasa lip serviceä mystisesti.

Jos joku tietäisi mistä INSECTICIDE paidan voisi saada, minä olen siitä valmis maksamaan. Rakastin sitä paitaa yli kaiken.

Varas sai varmasti kaiken mitä halusi: hienoja vaatteita, hyvät rahat niistä ja todella pahan mielen minulle.Päivitän lisää varasttuja vaatteita kunhan ne palautuu mieleeni.

8 kommenttia:

 1. Mua ihan suututtaa sun puolesta :( Helvetti miten jotkut voi olla mulkkuja!

  VastaaPoista
 2. Aluksi homma tuntui pelkästään koomiselta, mitä nyt parit vaatteet on hävinnyt... mutta nyt kun miettii niin multa on viety jätesäkillinen niitä vaatteita.

  Ihmettelinkin tuossa yksi päivä että mitenkä nää näin hyvin tänne kaappiin sopii...Noh kai ne sopii kun kerta puolet on lähteny vittuun.

  On kyllä niin paha mieli että ei mitään järkeä. Oikee itkuraivari. Ei siinä muuten mitään mutta osa on niin harvinaisia että ei niitä mistään enää saa :(

  Jos satut tietämään ketään tai mitään joka möis tuota Lip Service Insecticide Long Sleeve Strap Top:ia niin vinkkaa mulle :) Sen ainakin haluaisin takaisin.

  VastaaPoista
 3. Näitä pöllimispostauksia lukee kyllä aika epäuskoisissa fiiliksissä. Kamalaa. :( Toivottavasti saat syyllisen narautettua!!

  VastaaPoista
 4. Mietin tässä että varmaan 500€:n edestä on hävinny lip serviceä ja muuta kamaa...

  hokasin että yksi vanha vintage paita on myös hävinnyt, se oli sellainen sininen japanilais koulutyttö malli. Minulla on siihen kuuluva hame vielä tallessa mutta ylläri paitaa löydy mistään. Vittuako mä sillä hameella enää teen kun yhteensopiva paita on lähteny kävelemään?!

  Kyllä harmittaa ihan sikana.

  Rahallisen arvon menettäminen harmittaa mutta vielä enemmän se että osaa noista vaatteista ei saa mistään enää ikinä, tunnearvoa laskematta...

  olisi kivaa jos saisin ees puolet noista takaisin, ja sen jälkeen katsoa tarkkaan ketkä minun ovesta astuu sisälle.

  Laittaa vaikka lukot vaatekaappeihin :/

  VastaaPoista
 5. Tosi ilkeetä, että toinen pitää kaverina ja päästää kotiinsa sisään ja toinen vaa tunkee laukkunsa täyteen sun kalliita ja tärkeitä vaatteita! Ihan sietämätöntä. Vaikka ei olis ollut kalliitakaan. Tollanen on laitonta perkele.. Sun pitää miettiä sun kaveripiiriä vähän tarkemmin? =(((

  VastaaPoista
 6. Aivan uskomattoman törkeää tuommoinen, ei voi ymmärtää miten ns. "kaveri" voi vaan tulla ja viedä toisen kamaa ihan minkä lystää. >=(

  Tuo on muuten aivan ihana tuo Insecticiden paita, itsekin yritän kyseisen malliston vaatteita kytätä netin ihmeellisestä maailmasta.

  VastaaPoista
 7. Toi on kyllä niin törkeetä!Ku niitä vaatteita ei oo lähteny yks tai kaks vaa ''pikkase'' enemmän.En voi käsittää.Oon harmistunut sun puolesta:(

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...