sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hyviä uutisia :)

En vielä kehtaisi tuuletella kun ei ole vielä mitään nimiä papereissa mutta...taisin saada töitä!!! :)

Siis ihan sellaista työtä josta maksetaan oikeaa rahaa, ja siellä on oikeita ihmisiä jotka perehdyttää sinut oikeasti siihen hommaan.

Työni ei ole mitään omaan alaani liittyvää, mutta se on asiakaspalvelua. Paikkaan oli yli 100 hakijaa joten jos minut kerta siihen valittiin; en luultavasti olekaan mailman paskin ihminen.

Kävin haastattelussa ja paikanpäällä tutustumassa hommaan, ja sen perusteella ne sitten valitsivat minut ^^ jee! Yksi iso plussa on että se työpaikka on tuossa 5 min matkan päässä minusta :D

Mutta sitten muita kuulumisia; Lähdin kaverini kanssa extreme reissulle Tampereelle. Yksi kaverini suostui ottamaan meidät siipiensä suojaan viikonlopuksi joten kuvailtiin lievässä nousuhumalassa hänen hyvin sisustetussa asunnossaan, ja pari kuvaa tuli räppästyä kapakastakin. ( pahoittelen, kuvien laatu ei ole mitään maailmaa mullistavaa, minulla oli mukanani vain se känniräpsy :D)

Kävin myös shoppailemassa yhdessä upeassa divarissa, josta tarttui mukaan 10 kpl Hellsing sarjakuvia sekä yksi fantasiakirja.4 kommenttia:

 1. Perkule olisit poikennu kun täälläpäin olit :)

  VastaaPoista
 2. Superhyvä juttu! :) Kyllä töidenteko loputtoman seinien tuijottelun kotona voittaa. Itsekin olen täysin muissa töissä kuin mitä olen opiskellut, mutta enpä valita. Työ on kohtalaisen mukavaa, asiakkaat ihania eikä tarvitse miettiä että mistähän sitä saisi rahat puuteriin ensi kuussa.

  Onnea :)

  VastaaPoista
 3. http://luurankojakaapissa.blogspot.com/2011/09/tunnustuksia.html Voitit pari blogipalkintoa :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...