maanantai 5. syyskuuta 2011

Jotain sekalaista

Anteeksi pitkäksi venähtäneet päivitysvälit :(

Olen olevinaan niin kiireinen vaikka ei minulla oikeasti ole mitään tekemistä. Pelaan kaikki päivät ( ja yöt) wowia ja nukun. Väillä jaksan raahata perseeni lenkille.

Olen päässyt laihdutustavoitteeseeni mutta silti se ei tunnu miltään, pitäsi vielä laihtua ainakin se 6 kg. Olen yrittänyt töitä saada mutta aika heikolta näyttää Kuopion työllistämiskyky vaatetusalalla.

Olen harkinnut että pitäisi sitä kai ryhtyä taas itseään kouluttamaan, mutta en tiedä että miksi. Olen tehnyt jo kaikki mitä olen aina halunnut tehdä.

Hoitoalalla ja ravintola-alalla kuulemma on töitä, mutta ne eivät varsinaisesti minua kiinnosta. Mutta samapa tuo varmaan mitä sitä leipänsä pitimeksi tekee. Voihan se olla että ei siellä työtä sitten enää ole kun minä sieltä valmistuisin.

Voisihan sitä mennä amikseen ja kouluttautua vaikka raksa mieheksi. Ainut varma asia tässä on ainakin se, että minä muutan pois Kuopiosta. Kaikki on nähty ja koettu, aina samat naamat vastassa joka paikassa. Tampere odottaa, here I come.

Tässä muutama kuva taianomaisista hetkistä Kuopion samatassa; kerrankin tuntui että olisin jossain muualla, kenties ulkomailla.

Upea sää, leppeä kesätuuli, tivoli ja paljon juhlivia ihmisiä. Kuopio oli jopa panostanut ilotulitukseen. Tuntui kun kerrankin pääsi hetkeksi pois tästä harmaasta arjesta. Kiitokset siitä uudelle upealle ystävälleni.Olen jotain ostoksiakin tehnyt mutta kaikki ne tuntuu jotenkin niin vähäpätöisiltä ja turhalta joten en niitä tänne ole hirveästi päivitellyt.

Ostin lampun. Se oli kallis. Mutta on se aika hienokin. Pahoittelen kuvan paskaa laatua.Tilasin myös kengät. Ei sillä otta olisin niitä oikeasti tarvinnut, halusin vain ne koska kuvittelin niiden piristävän arkeani. Onhan ne ihan kivat. Tarjouksessakin olivat.


6 kommenttia:

 1. Sulla on kivan rehellisiä päivityksiä. Monta kertaa pitänyt siitä mainitä mutta sitten ollut niin laiska kirjautumaan.

  Tosi hienoa myös että olet opiskellut ja tehnyt just niitä asioita kuin olet halunnutkin. Välillä voi tehdä jotain muutakin (tylsää) ja jossain vaiheessa varmaan avautuu jokin ovi mitä kautta voi taas tehdä sitä mitä oikeasti haluaa tehdä.

  Oletko miettinyt että opiskelisit vaikka jotain nettihommia? Mullakin on OIKEAT intressit ihan jossain muualla kuin tässä nykyisessä (opiskelen it-tradenomiksi) mutta tääkin on periaatteessa mielenkiintoista ja kun koneella on muutenkin niin miksei sitä sitten tekisi joskus työkseen?

  VastaaPoista
 2. Ihana lamppu ja upeat kengät:)

  VastaaPoista
 3. Leena: Kiitoksia :) Ellokselta näitä saa, voisin tilata toisenkin sitten jos tulee joku hyvä alennus vastaan :)

  Taika: Harkitsin silloin joskus olisinko lähtenyt opiskelemaan graafikoksi tai joksikin muuksi vastaavaksi mutta valitettavasti suurinosa niistäkään ei työllisty koskaan omalle alalleen :/

  Sisareni opiskeli media-assistentiksi eikä ole päivääkään niitä hommia tehnyt :D

  Itselläni on nyt jo kaksi paskaa tutkintoa jolla ei tee yhtään mitään, niin nyt sitten varmaan menen opsiekelemaan kenties mummojen perseen pyyhkimistä.

  Niissä hommissa vissiin töitä riittää.

  Mutta katsoo nyt mitä elämä tuo tullessaan. Uusi kaupunki ja uudet kujeet, tiedä vaikka töitäkin löytyisi tai opiskelupaikka.

  Siiri00: Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiintoisa merkintä, mä olen saanut monesti lohtua sun postauksista, ja varmaan moni muukin samankaltaisessa tilanteessa oleva. :-D

  Loputtomiin ei ole järkeä opiskella tai mennä kouluun vain siksi, että työllistymistilanne on huono, sillä kyllä yhteiskunnan pitäisi tehdä jotain sen eteen että työelämään pääsisi helpommin. Miten se voikin olla niin tappista......niin yksinkertainen asia kuin työn saaminen. (ite hakenut 5v ja vasta nyt kävi säkä)

  Hirveät määrät voimaa lepää laakereillaan vain siksi, että esim. yritykset ei ole valmiit maksamaan palkkaa, kun voitot on maksimoitava ja menot minimoitava (that's business, hey!, sanoisi pomoni. Itekin olen PE asti lomautettu kun he säästävät hlöstökustannuksissa)

  ...Catering-alalla opiskellessa huomasi sen, että siinä missä keittiöllä oli ennen isompia hlömääriä hommissa, nykyään vajaampi miehistö raataa saman työmäärän vähäisellä palkallaan on ja on sitten ihan raatoja/ei jaksa vapaa-ajalla huolehtia itsestään, lihoo tai rupsahtaa, verenpaine nousee, on selkä/nivelvaivoja jne. Hyvä että eläkeikään päästään suht ehjänä.

  Siivoojilla on vähän sama, en käsitä miksi heidän raskas työnsä olisi sen vähempiarvoisempaa kuin esim. pankkivirkailijan. Työ kuin työ, alansa kullakin ja kyllä fyysisesti raskaasta/kuluttavasta rehkimisestä pitäisi hiki/terveydenmenetyslisää maksaa.

  Loppujen lopuksi harva bloggeri uskaltaa julkisesti paljastaa, jos elämässä ei mene "lujaa" eli menestystä tai mannaa siunaudu :D. Eihän kaikesta tietenkään tarvitse postata, onhan toki niin arkoja yksityisasioita, että niistä avautuu hädintuskin itselleenkään. Jokainen vetää itse rajansa.

  Kummiskin, monen bloggarin teksteistä heijastuu nykyinen yht.kunnallinen tilanne ja ne ovat jopa mielenkiintoisempia kuin ns. kevytpostaukset, kunhan ei ruikuttelun ja tarpeettoman itsesäälin puolelle mene. :D

  Ei ihme, että köyhät ahdistuvat kun ostamisesta on tullut niin tosi- kuin blogimaailmassakin trendi, tietyistä tuotteista statussymboleita ja eräänlainen cooliuden mittari.
  Tuotelöytöjä toki on kiva esitellä/lukea muiden aarteista, mutta hassua sinänsä että kyseessä on melko uusi ilmiö. Että joskus oli aika ennen näitä blogimassoja...:) Niin hyvässä kuin pahassa.

  Tämän sun merkinnän valokuvat oli ihanan tunnelmallisia, erilaisia! :) Tsemppiä sullekin!

  VastaaPoista
 5. Umy: Mukavaa että postauksistani on ollut sinulle iloa :)

  Niinhän se tuntuu suomessa olevan, että työntekijöistä otetaan kaikki irti vaikka väkisin ja eläkeikää pidennetään jatkuvasti... luultavasti sitten kun minä olen eläkeiässä ( jos nyt niin kauan elän... ) niin se on 100 vuotta :D

  Sitten ihmetellään kun suomalaisia janottaa. Alkoholisteja ne kaikki on ( geenien vika tietysti ) ja suomalaiset on ylipainoisia ja niitä masentaa. ( Ja sehän taas maksaa valtiolle helvetisti, niin kynitään nyt varuilta verot joka asiasta mihin nyt ikinään pystytään keksimään vero, kuten pullojen keräys. )

  Vanhainkodissa on porukkaa reporankana, ja varaahan ei tietenkään ole niistäkään pitää huolta. Kaikki hoitajat alipalkataan ja ne joutuu sairaslomalle huonojen työolojen takia. Ketäänhän ei tietenkään palkata tilalle niitä tuuraamaan. Ja ylitöistä ei makseta mitään, vaan ne saa sitten ensvuonna vapaana.

  Mukava noidankehä on valmis ! :)

  Kyllähän se on totta että ihmisistä saa aivan erilaisen kuvan blogin perusteella kuin mitä heidän oikea elmänsä sitten onkaan... mutta sitähän se on, imagon luomista.

  Jotkut haluaa näyttää itsestään vain sliipattuja ja käsiteltyjä kuvia joissa he ovat aina kauniita. Heillä on aina siistit asunnot, mukavat poikaystävät ja paljon rahaa ostaa turhuuksia. Mitään " huonoa " ei pääse heidän blogiinsa koskaan mustaamaan heidän mainettaan ^^

  Oma elämäni ei ole ruusuilla tanssimista mutta löytyy sieltä silloin tällöin mukaviakin puolia. Ei minua hävetä myöntää että olen ollut kohta 10 kk työttömänä jonka aikana olin 3 kk epäonnistuneessa harjoittelukokeilussa.

  Vaikka en olekaan mikään äärimmäisen positiivinen ihminen, olen yrittänyt löytää niitä hyviä ja kauniitakin hetkiä elämästä, enkä vain miettiä mitenkä perseellään kaikki on.

  Työttömyydessäkin on puolensa: vaikka rahaa ei olekaan, niin aikaa löytyy ja minusta on mukava harrastaa kaikenlaista. Maalailen, piirrän, ompelen, pelailen, ja luen, sekä lenkkeilen. Aloitin jopa Japaninkielen kurssin. En pystyisi tekemään läheskään noita kaikkia jos olisin työssäkäyvä ihminen joka ei työpäivän jälkeen jaksa tehdä enää yhtää mitään :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...