torstai 20. lokakuuta 2011

Kuulumisia

Heipähei

Olen nyt viikon ollut uudella työpaikallani hommissa; ja homma on aika vaikeaa. Olen tottakai oppinutkin aika lailla, mutta silti on paljon sellaista mitä en osaa. Paljon nippelitietoa pitäisi handlata vaikka perus asiat osaisikin :) Olen siis ihan nobo :D

Työpaikan ihmiset on todella mukavia ja tulen heidän kanssaan toimeen. Minulla on myös kokoajan takapiru mukanani, joten mikään ei voi toistaiseksi mennä pieleen ;D Auta armias sitten kun teen työtä itsenäisesti... mutta onneksi paikanpäällä on aina muita ihmisiä joilta kysyä apua jos ei tiedä.

Minua on luultu paljon nuoremmaksi kuin mitä olen, ja näytän kuulemman teinixiltä :´D

Tämänvuotinen urheiluprojektini on kantanut myös hedelmää; olen pudottanut painoa tammikuusta noin 9 kg. Suurimman eron huomaa tietysti siinä että vanhat korsetit mahtuu päälleni, ja sormukset sormeen. Miehiltäkin on tullut huomiota eritavalla; johtunee ehkä paremmasta itseluottamuksestanikin. Sitä on myös parantunut työpaikan saanti.

Erosin joitain kuukausia sitten edellisestä miehestäni, ja olen ollut ihan tyytyväinen tilanteeseeni. En hirveästi huutele omista asioistani julkisesti, mutta tämä nyt oli kuitenkin isompi tapahtuma elämässäni, joten päätin siitä kertoa.

Yhteyttä minä olen pitänyt häneen, hän ei juurikaan ilmoittele itsestään. Haluaisin kuitenkin olla kaveri hänen kanssaan, vaikka se tuntuu aika nihkeää olevankin.

Baareissa en ole kerennyt käymään koska tuntuu olevan kiirettä vaikka millä mitalla. Teen 8 tuntista työpäivää joka on myös kolmivuorotyötä. Yö tai viikonloppuvuoroja minunlaiselleni nobolle ei vielä anneta, ja se on hyvä se.

Voisi kai sitä nollata itsensä tässä joku viikonloppu ^^ Vapaaehtoisia messiin ? :)

Olen myös järjestämässä wowin kiltamiittinkiä ensikuussa. Uskoisin tulijoita tulevan vajaa kymmenen eripuolilta suomea. Juhlimme myös minun ja yhden toisen kiltalaisen synttäreitä samana viikonlloppuna. Tuskin maltan odottaa!

Edelliseen kiltamiittinkiin en itse päässyt,mutta meno näytti olevan siellä kuvista ja videoista päätellen aika railakasta. Joten odotan tältäkin tapahtumalta samaa :D

Shoppasin Lip Servicen candy lolita hameen itselleni. Minulla on tuo tuo paita kaapissa, ne tekevät oivan parin yhdessä ^^


2 kommenttia:

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...